Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Kako vgraditi števec v Golfa 3

Napisal/-a RKay To jun 14, 2005 12:16 pm

Pozdravljeni
mene pa zanima če se da v golfa 3 letnik 93, ki je originalno brez obratomera vgraditi od novejšega letnika kar cel števec in kaj moram pri tej montaži dodati da bo obratomer deloval.
Prosim če je to že kateri od vas delal da mi na kratko pove kaj in kako!

Hvala! :D

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] To jun 14, 2005 12:19 pm

povej še al je dizel al bencinar pa trenutno glih uporabnik red_mamba izdeluje digitalni obratomer
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To jun 14, 2005 12:22 pm

je becinar 1.4 60km

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [g0ran24] To jun 14, 2005 12:29 pm

no obratomer kupiš lahko tud v kaki styling pa tuning trgovini al pa na odpadu poiščeš kak obratomer al pa počakaš da red_mamba do konca sprogramira PIC pa da bo bil obratomer digitalni

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To jun 14, 2005 12:38 pm

glej stari mene zanima če morm kakšne kable potegnit do števca da bo obratomer delu al ta novejši števc sam vklopim in finito? ker v bistvu bi šel jst v nedelo na un avtosejem bliz iga pa bi ga kr tm kupu ne.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jun 14, 2005 12:53 pm

RKay je napisal/-a:glej stari mene zanima če morm kakšne kable potegnit do števca da bo obratomer delu al ta novejši števc sam vklopim in finito? ker v bistvu bi šel jst v nedelo na un avtosejem bliz iga pa bi ga kr tm kupu ne.

Ni tolk izi. Ti nimas senzorja za obrate torej ga mors prvo namonterat. Ko to narids moras do kabine potengt kable. Ko to narids moras konektor nekje staknt k zick tko v izi gor naus nataknu. Ko stakns konektor pogledas kako so razporejeni pini in ko si to naredu se sam povezs in zmonteras use nazaj.

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To jun 14, 2005 12:58 pm

torej potem moram poleg samega števca z obratomerjem kupit tudi senzor in kable za potegnit. kam pa pride senzor?

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr To jun 14, 2005 1:25 pm

PiLLLe je napisal/-a:
RKay je napisal/-a:glej stari mene zanima če morm kakšne kable potegnit do števca da bo obratomer delu al ta novejši števc sam vklopim in finito? ker v bistvu bi šel jst v nedelo na un avtosejem bliz iga pa bi ga kr tm kupu ne.

Ni tolk izi. Ti nimas senzorja za obrate torej ga mors prvo namonterat. Ko to narids moras do kabine potengt kable. Ko to narids moras konektor nekje staknt k zick tko v izi gor naus nataknu. Ko stakns konektor pogledas kako so razporejeni pini in ko si to naredu se sam povezs in zmonteras use nazaj.

Nima senzorja :?: :?: ,ne kompliciraj kjer ni potrebno, sej rabi sam signal :!:, tist je pa na tuljavi, sej vrjetno bi šlo da da sam števc not sam, sm 100 procenten da nima kablov potegnjenih do armature, ker firme sparajo na vsakmu centimetru kabla!
Slika

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay So jun 18, 2005 12:38 pm

zdravo še nekaj me zanima.ne rata mi snet kazalcev za hitrost in ostalih odstranit z števca da bi lahko skeniral podloge, zgleda da so zalimani kako naj jih spravim dol če to kateri od vas mogoče ve

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [g0ran24] So jun 18, 2005 2:56 pm

RKay je napisal/-a:zdravo še nekaj me zanima.ne rata mi snet kazalcev za hitrost in ostalih odstranit z števca da bi lahko skeniral podloge, zgleda da so zalimani kako naj jih spravim dol če to kateri od vas mogoče ve

mal bol na grobo potegn sam pazi da jih ne polomiš

ktmjurca
Nov uporabnik

Napisal/-a ktmjurca So jun 18, 2005 7:45 pm

Fino orodije za snemavanje kazalcev dobis v kuhinji (vzemi malo manjse vilice) ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], jurman101 in 7 gostov