Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

avto ne vžge - hladilna tekočina

Napisal/-a vesolc Pe jun 17, 2005 4:38 pm

Tkole je...fotru avto ni hotu vzgat in me je poklical kaj to je!!! ko sem pogledal, sem opazu da se je vozu na nuli z vodo!!! avto ni hotu vzgat in je samo "zakaslov"!!! fotr je reku da mu je prej mal tko cudn zmankval moci!! zdej sm mu vodo dolil, pa pregledov svecke in to in zdej mu je zalaufov in dela!! zdej pa mi povejte, ce je to ze kej nevarn za motor oz. ce mu je lahko ze "delno ribnu" ?? a je zdej dobr kej narest, al pac vozit se dalje??!! tnx za odgovore 8)

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Pe jun 17, 2005 4:53 pm

če avto nomrmalno gre se ne pregreva in ne pije vode... potem vozi. Če pa kaj ni v redu pa povej
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Pe jun 17, 2005 4:57 pm

hja odvisno če se mu je avto pregrel!! meni se je to zgodlo par let nazaj na enem avtu in je poknila glava pa zvije se tud ponavadi...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe jun 17, 2005 5:03 pm

zdj povej kolko vode je manjkalo? če jo ni bilo samo v posodi,potem pomeni da je v hladilniku še bla. A ma fotr tud renaulta al kaj? Kr tko vode ne sme zmanjkvat....no če bo avto čez noč stavu na mir,ga probi zjutri zalavfat...če bo težko vžal oz. na začetku trokiru,pol bo treba glavo dol vzet ter porihtat... aja mu je avto po možnosti še kj kuhnu?
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe jun 17, 2005 6:38 pm

sedaj pravi, da recimo ko na semaforju ustavi, se mu zdi da kakor da ksna svecka nebi delala :P vglavnem da ni cist ql...kaj bi lahko v najslabsem primeru blo, pa kaj bi se splacal narest??!!

aja...avto je pa Renault 19...93.letnik

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe jun 17, 2005 6:56 pm

vesolc je napisal/-a:sedaj pravi, da recimo ko na semaforju ustavi, se mu zdi da kakor da ksna svecka nebi delala :P vglavnem da ni cist ql...kaj bi lahko v najslabsem primeru blo, pa kaj bi se splacal narest??!!

aja...avto je pa Renault 19...93.letnik

Zivi fuk :D to so masine k majo jst jim pravm plavajoce puse :) to je pa ubistvu cilindr okol njega pa voda :) in ce je zmankal vode se je lahk deformeral use skp pa napu riba vlece voda zgubla kompresijo itd itd :) celi fuk :D ce bos nucu masinco mam jst eno doma ;)

ktmjurca
Nov uporabnik

Napisal/-a ktmjurca So jun 18, 2005 7:54 pm

Hja nc kej fan. Glej nivo vode v ekspanzijski posodi. Ce jo zmanjkuje je najverjetneje tesnilo glave za zamenjat. Pa se preveri ko je avto vroc ce ti kej cevi po kateri se pretaka hladilna tekocina (najbolje da poslatas ta zgornjo k gre na hladilnikpazi vroca je)napihuje ko pohodis gas. Ce je ful trda je 100% tesnilo glave.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jun 18, 2005 10:20 pm

če je pa še voda med oljem so pa tesnila pod pušami zanič....in bo veselo raztavljanje motorja od spodaj ter zgoraj:)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], jurman101 in 7 gostov