Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Gorgh
Novinec

Proton 3.13

Napisal/-a Gorgh Pe jul 01, 2005 12:30 pm

torej,
mat si doma lasti protona 313i, in je z njim zadovoljna, zdej se je pa en problemčke pojavu....

tista lučka k jo moraš počakat, da se ugasne predn zalaufaš mašino (SRS lučka).....ta lučka se je začela med samo vožjo prižigat....tko usakih 5s se pržge za manj kot pol sekunde....

mi kdo zna sploh razložiti kaj je pomen SRS lučke in kaj SRS samo po sebi sploh je...je kaj nevarno to in kaj bi se v najslabšem primeru lahko naredilo, če bi pustil da bi utripala še naprej?

ima kdo izkušnje že s tem pri protonu?

hvala in lp,
jure

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Pe jul 01, 2005 12:44 pm

baje kr serijska napaka, neki konektor je treba popravit ..

http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... ost1793966

tu si preberi ;]

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe jul 01, 2005 12:55 pm

Če se ne motim je oznaka SRS povezana z airbagi

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Po jul 04, 2005 5:02 pm

To je lučka za airbag. Nič hudega ni, le airbag se pri trku ne bi sprožil (ne bi se pa sprožil niti kar tako iz ljubega miru, kar je recimo dobra novica). Ja, samo nekaj zamenjajo in je.

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Sr jul 06, 2005 4:03 pm

Bom js tole kar na servis peljal, ker mi je še števc za hitrost kazat nehu delat....pa zravn bom dal še popravt tist k kaže kolk km si naredu (tamal ne ta glavn) popravt k je tud crknu kšne pol leta nazaj.

hja, zdej pa js ne poznam oz. nevem kje je kakšen servis kjer bi protona spedenal....mi lahko svetujete kakšnega serviserja ki popravlja protone (lahko tudi neuraden), v okolici ljubljane ali kranja, če obstaja?

lp,
jure
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov