_BANDIT_ je napisal/-a:Glede eksplozije žarnic bi jest rekel, da je prej kaj na tem, da je un, ki jih je nazadnje šlatal, imel umazane roke in je pač pustil nekaj tiste "umazanije" na žarnicah. Ko se se zadeve pregrele pa je al razjebalo steklo(kemija) al pa je una umazanija se na nek način vžgala in je zaradi tega počilo steklo. Z varovalkami to nima veze.
... al pa je vse skup samo nateg in v resnici sploh ni razsulo žarnic. Mislm ej, že ene 12 let se ubadam s temi gajbami od avtov pa še nikol nisem mel primera, da bi razneslo steklo od žarnice, še manj pa kar oba naenkrat. Je že blo, da so žarnice crkovale kot po tekočem traku (napaka na alternatorju) al pa da sta vedno crknili po dve žarnici (al obe sprednji, al obe zadnji al pa po diagonali - zanič rele), nisem pa še videl da bi razneslo.....
Čaki, čaki....pa ne da mislš, da sem si kej tazga zmislu?????? A mislš, da nimam nč pametnejšega za delat

?
BTW nisem napisu, da je razneslo obe žarnici naenkrat ampak sem napisu v presledku nekaj minut oz. do max pol ure.
pišuka, še eno uro nazaj sem črepinje pobiral iz luči z zaselotejpano palčko, da so se črepinje gor prjele.......sem pa opazu, k sem spucal neki črepinj, da je pod enimi črepinjami mal (zamehuril oz. stopil) plastiko znotraj žarometa, kar pomeni, da je mogl bit ornk vroče.
Tko, da jest tut ne vem zakva se je to zgodil ampak se je pač zgodil.....ZATO SEM PA UPRAŠU; ČE SE KOMU SANJA KAJ BI TO BLO?????????!!!!!!!