Andy je napisal/-a:Rad bi nabavil športni izpuh za Megana.Kje, kolk dnarja pa kaka firma?
Daco je napisal/-a:Jst sem na svojega dal JOKRA sportni izpuh od Avto Galant-a. Dobil sem vse potrebne papirje, v torek grem pa na a-test, da mi ga vpisejo v homologacijski kartoncek.
Drugac pa... mas se opcijo NOVAK, ki ima baje tut papirje... pa je priblizno istega cenovnega razreda, mogoce mejckn cenejsi, sam ma eno leto garancije v primerjavi z 2 leti JOKRA. Aja jst sm za svojega dal 36k sit + gotovinski popust 5% (okej 10% sam sem moral bit tecen k svina, pa se to mi ga je dala sam zato k sm ji bil simpaticen - pa polhn falus me je mela)
No upam da sem ti pomagal.
JSt sem za 50k sit zamenjal in srednji in zadnji lonec, pa mi je kr kull. Sam se papirje zrihtam drug teden pa mam mir :P
Andy je napisal/-a:BOm menda js tut kr JOKRA vzel, sam še ne vem al z enim al dvema izpuhoma... Stvar okusa.Ti maš enega?
Bojci_kar je napisal/-a:Meni so v RDO-Centru oblubili za 26k z vsem.In baje imajo robo od Galanta.
Kaki je zvok zdaj?
Malo mi opiši, da bom še večje lušte dobil.
Andy je napisal/-a:Rad bi nabavil športni izpuh za Megana.Kje, kolk dnarja pa kaka firma?
Daco je napisal/-a:Bojci_kar je napisal/-a:Meni so v RDO-Centru oblubili za 26k z vsem.In baje imajo robo od Galanta.
Kaki je zvok zdaj?
Malo mi opiši, da bom še večje lušte dobil.
Jah verjetno imajo za megana pac drazji zadnji lonec. Ker jaz sem jih klical direkt v NM kjer jih delajo in so mi rekli da je zadnji sportni lonec za megana 36k sit.
Zvok je pa kul... men je vsec![]()
Tak mal globji je... lepo ga je poslusat... prijetno bobni, pa ni glasen, to mi je predvsem vsec. Ko pa mal pohodis, pa mal zaropota... zdej odkar mam drug izpuh opazam, da saltam pri visjih obratih... da se mal izpuh poslusam
Johnny je napisal/-a:Jest sm ga dal od Jokre gor u petk pa sm kr mal razočaran.Sicer mal bobni ampak to ni to.
Bojci_kar: ti k maš isti stroj, kva misliš če bi dau pred zadnim loncem kr cev namest tistga lonca (predzadnega).Tm so res zavozlal cevi
Daco je napisal/-a:
Ja ne vem kwa bi ti rad... js sem bil vceraj v MB in sem na AC LJ-MB-LJ vozil... pa ko ga mas v obratih se ga kr dost slisi... zdej ce bi mel se glasnejsega, bi me se glava zabolela... je pa res da je do 2000 obratov kr tih... pac sam mal bolj bobni... ampak sej, okusi so razlicni.
Pa dej dol srednji lonc, po mestu ti bo se fajn, za na kaksno daljso relacijo, pa ne pozab aspirina s sabo :P
LP
Johnny je napisal/-a:Jest sm ga dal od Jokre gor u petk pa sm kr mal razočaran.Sicer mal bobni ampak to ni to.
Bojci_kar: ti k maš isti stroj, kva misliš če bi dau pred zadnim loncem kr cev namest tistga lonca (predzadnega).Tm so res zavozlal cevi
Bojci_kar je napisal/-a:Daco:
Tudi jaz nočem nekega kričanja iz auspuha, torej bi mi tak, kot je tvoj, glih ustrezal. V bistvu bi pa rad slišal ta zvok. Od kod si ti sploh?
Daco je napisal/-a:Jst sm drugac iz Medvod, sam mam po tanovem mariborcanko za punco... tko da bom verjetno drug vikend tut kej gor... pomoje na velikonocni ponedeljek
Ce hoces lahko prides pogledat pa poslusat, al pa ce prides v LJ ce ti je blizje?![]()
Ti bos to enkrat maja gor montiral ce se ne motim? Drugac sem bil pa vceraj od stirih popoldne do sestih zjutraj v MB... prijetno mestece, pa lustne punce :P
Definitivno se pridem
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov