Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

R5 popravilo

Napisal/-a mloncar Pe jul 15, 2005 7:56 am

včeraj se mi je zgodil neljubi dogodek.. ..v ostem levem ovinku mi je odneslo rit (tehnika left foot breaking še očitno ni dovolj izpiljena :cry: ) in me je obrnal, pri tem sem pa z desno sprednjo stranjo blatnika zadel ob ograjo! zvil sem sprednji del blatnika (čisto pri luči), potem luč je šla po gobe in pa žmigavc!

zdej me pa zanima, če se bl splača kupt nov blatnik (beri: kupit na odpadu) kot pa tega dat kleparju popravit? kolk košta barvenje blatnika?

PS: ma kdo za prodat desni blatnik in pa desno sprednjo luč ter žmigovc?

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Pe jul 15, 2005 7:59 am

v anetu v lj sm dal za zmigavc za cliota 1,5k ... ce ti ni predelc, ti lahk stevilko dam na pm, pa poklices pa vprasas ...

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Pe jul 15, 2005 8:01 am

bi ti bil zalo hvaležen, če bi mi poslal tel. št na PM!

thx

Uporabniški avatar
zx14
Nov uporabnik

Napisal/-a zx14 Pe jul 15, 2005 8:02 am

Mislim da te bo najceneje prišlo, če na vse skupaj kupiš na odpadu. Verjetno tudi ne bo težko najti blatnik v isti barvi kot je tvoj avto. Pomoje te bo prišlo vse skupaj veliko ceneje kot samo popravilo blatnika pri kleparju.

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Pe jul 15, 2005 9:06 am

Jst bi na tvojem mestu prvo probal na avto.net, al pa na bolhi se prodaja petk po delih ko dreka, pa nekje lahk pol cenej ko na odpadu dobiš, pa če maš srečo še iste barve da še barvat ni treba, če boš dal pa kleparju delat boš pa vrjetno 3krat več plaču!
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov