Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana / Trbovlje

Deli za Renault twingo l'97

Napisal/-a JackSLo Ne jul 17, 2005 2:24 pm

Mi zna kdo svetovati, kje pri nas, ali pa tudi blizu preko meje, bi lahko dobil poceni dele za twingota. Imel sem prometno nesrečo, rabil pa bi cel levi bok (spr. blatnik, leva vrata, zadnji blatnik) in pa najbrz kar celo sprednje in zadnje podvozje (roka, os, diski .. vse. Volan je zamaknjen in extremno lahek, zadnja guma stoji navznoter, bremze ne delajo popolno... Zadel sem ob robnik, bočno, pri precej visoki hitrosti (cca. 70 km/h).

Nazalost se ne spoznam prevec niti ga nisem peljal kam na pregled, ker mi gre na bruhanje že sam ko ga gledam, tako da podrobnejših info ne morem dati. ... Sicer se mi za pleh kratko malo j***, to se da počakat, precej bolj me zanimajo delil za podvozje.

Hvala in pa lep dan.
Unique Ride

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Ne jul 17, 2005 6:46 pm

sprednji blatnik ti jst prodam za 10 jurjev, je čist nov, originalen!
Slika

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Re: Deli za Renault twingo l'97

Napisal/-a tešo Ne jul 17, 2005 6:58 pm

JackSLo je napisal/-a:Mi zna kdo svetovati, kje pri nas, ali pa tudi blizu preko meje, bi lahko dobil poceni dele za twingota. Imel sem prometno nesrečo, rabil pa bi cel levi bok (spr. blatnik, leva vrata, zadnji blatnik) in pa najbrz kar celo sprednje in zadnje podvozje (roka, os, diski .. vse. Volan je zamaknjen in extremno lahek, zadnja guma stoji navznoter, bremze ne delajo popolno... Zadel sem ob robnik, bočno, pri precej visoki hitrosti (cca. 70 km/h).

Nazalost se ne spoznam prevec niti ga nisem peljal kam na pregled, ker mi gre na bruhanje že sam ko ga gledam, tako da podrobnejših info ne morem dati. ... Sicer se mi za pleh kratko malo j***, to se da počakat, precej bolj me zanimajo delil za podvozje.

Hvala in pa lep dan.

pa ti boš to dal rihtat?

mašino prodej drugo pa na odpad, tak ko si napisal ne verjamem da se ti splača.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana / Trbovlje

Napisal/-a JackSLo Po jul 18, 2005 12:02 am

zupi13 je napisal/-a:sprednji blatnik ti jst prodam za 10 jurjev, je čist nov, originalen!

Mi lahko prosim pustiš kakšen kontakt?

Moj email je global_invest@email.si

Sem zelo zainteresiran.
Unique Ride
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov