Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mlinaric matjaz
Nov uporabnik

pri karterju pusca olje-chrysler 300m-l.98

Napisal/-a mlinaric matjaz Ne jul 24, 2005 8:32 pm

vceraj sem se ze razpisal da imam namen kupiti chrysler 300m-l.98.prodaja ga en tip iz litije.z avtom je vse o.k. razen ko sem pogledal pod avto sem videl da je bil karter masten od olja,potem sem pogledal olje v motorju ki je bilo na minimumu-na sibki je bil cisti minimum.lastnik mi je pokazal zadnji racun iz chryslerjevega servisa v lj kjer je pisalo da je bilo menjano tesnilo karterja.ker pri lastniku nisem mogel pod avtom videti kje pusca olje bi vse ki bi lahko pomagali prosil za mnenje.ali je mozno da je karter pocen ker klub menjavi tesnila pusca?lastnik avta pravi da bi mogoce lahko olje teklo ven pri vijaku za menjavo olja?zdaj sploh ne vem ali je taksen avto za kupit,ker vem da so deli dragi in jih je problem dobiti.avto ima prevozenih 160.000km tesnilo karterja,olje in filter je bilo menjani na 150.000km.ze naprej hvala za pomoc.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Ne jul 24, 2005 8:54 pm

Ni nujno da je pocen karter. MOgoce je sam dihtnga k je bla menjanja premal zategjena al pa prevec. Pejt do mehanika z njim in nej mal pogleda to bo najboljsa odlocitev.

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Ne jul 24, 2005 9:23 pm

opa pazi ni nujno da je narobe kaj s karterjem. bodi previden olje lahko pušče tud kje iz motorja pa pač karter masti ker je pač najnižja točka na motorju.

men je spuščal oljni filter pa je bil tud karter masten pa sem dihtung na karterju menal pa zategoval ko i**** pol pa vidim da spuša filter oljni.

dobro se prepričaj če je res karter!!
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR To jul 26, 2005 9:40 am

k mehaniku
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten