Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Top_model
Nov uporabnik

Šibedah webasto?

Napisal/-a Top_model Po jul 25, 2005 8:16 am

Zdravo premišljujem, da bi si dal na W POLO 1.6, l.97,vgradit šibedah boste rekl se ne splača sam avto mislm neki časa met saj ene 2-3 sezone ma 90000 km in je kt knov problemov nobenih in sicer odločam se med naslednjima modeloma:

http://www.webasto.si/strehe/SkySlider.htm

http://www.webasto.si/strehe/SkyTop.htm

cena 1 je 80 000 sit z montažo drugi pa 45 000 sit,...zanimajo med predvsem izkušnje a je 1 tolk bolši in da tolk bolš ohladi , da bi je vreden razlike v ceni!

Hvala!

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po jul 25, 2005 8:56 am

Kot vidiš, se SkySlider odpre tudi nazaj, SkyTop pa le navzgor. Torej pri SkySliderju lahko narediš večjo odprtino. Pri hitri vožnji to najbrž ni uporabno, saj preveč piha. Je pa verjetno fajn filing med vožnjo po mestu, ko maš odprto streho nad glavo. Sam je nevarn, da se ti kak golob not ne poserje, he, he...

Drgač pa naj kdo, ki ima strešno okno sam pove kake izkušnje.

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR Po jul 25, 2005 12:01 pm

en je prvi bolj kot 2 jest bi pa že neki stakno tacka i bi še dal odpret kao obe varianti
Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po jul 25, 2005 12:14 pm

Jst mam zdej že tretje leto na svojmu skytop in ti lahk sam rečem: čimprej si nabav, sploh če nimaš klime! :D Stvar je res funkcionalna, dihta odlično tud zvočno-zaenkrat nism mel še nobene pripombe čez njega!
Razlika med skytop pa skysliderjem je pa zgolj v načinu odpiranja-odvisn pač ker stil ti je bolj všeč, ampak kar se samga hlajenja tiče sta baje oba nekje na isti ravni.

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric To jul 26, 2005 7:19 pm

Pozdravljen.

Za katerokoli strehco se boš odloču bo zelo dobra izbira.Razlika je v odpiranju, kot so ostali že napisali. Sam sem jih kar nekaj vgradil. So zelo kvalitetne. Priporočal bi ti še senčnik.
Slika

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury To jul 26, 2005 7:25 pm

Jz mam na mojmu Skyslider in se mi zdi dost bolš varianta sam morm pa priznat da je razlika v ceni malo prevelika, da bi to odtehtala.

19-ka
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a 19-ka Sr jul 27, 2005 2:21 pm

jaz imam na 19-ki skytop s senčnikom že 4 leta. Sem zelo zadovoljen in mi ni žal, da nisem vzel skysliderja. Pri skytopu med vožnjo vbistvu nič ne piha tako, da je tudi zadaj prijetno. Pa še sky top se bolj dvigne kot skyslider.

lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jul 31, 2005 1:28 am

http://www.webasto.si/strehe/Hollandia500.htm

js bi tole vzel :D

drgac pa fajn da si se odlocu za webasto, ker to je saj to. razne no-name firme sibedahov ti rade povzrocijo morje problemov, vkljucno z odlepljanjem stresnih tapet, odlepljanjem spredne sipe, nabrekanjem armature, mokre zice, kapljanje na nogo in se in se. skratka ce ze,pol go for webasto.

drgac pa drazji se lepo odpre, in to je zakon pr sibedahu. drgac pa so men precej usec original fordovi sibedahi, in se bomo zdj lotl enga projekta kjer bomo probal ta original fordov elektricn sibedah vgradit v mercedeza :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov