Če se ne motim, je to možno samo z diagnostično napravo na Fiat servisu. Lahko pa za foro probaš akumulator odklopit, pa ga pust ene 15 min. Sam dvomim, da bo to delovalo.
Na avtu sem menjal bencin pumpo in sedaj mi zjutraj ne vge v prvem ampak v drugem poskusu. Pa sem mislil da bi mogoče pomagalo če bi resitiral računalnik. Če ima kdo drug kakšen predlog kar na plano z njim.
sori sam Fiat Bravo l98 ima števec še na koleseh.Ročen števec.V kabini nima nobenega diagnostičnega priključka,tako da resetiranje števca ni mogoče,verjemi,avto je l 98.
potovalni računalnik je pa spet čisto nekaj drugega.
z resetiranjem števca ne boš odpravil okvare bencinske črpalke.V vozilu se ti nahaja diagnostični priključek za tester Examiner.Pejd na servis in jih prosi naj ti pogledajo z testerjem kje je napaka prisotna,fizično za črpalki al kje drugje.Tester bo pokazal samo odvisno kje bo izpisal napako.Lahko tudi na grlu.
trenutna rešitev je servis in pa njihov tester.
srečno na servisu.
Vsak ki ima IE vbrizg ima računalnik drugače ne gre! Zadeva je taka da sem imel enkrat nekje točno napisano kako se pri bravotu oziroma tipotu resetira računalnik sam sem nekam zapravil tist list. Uglavnem cel kup enih stvari je potrebno narest prej kot ga resetiraš. Se ne spomnem čist točnega postopka ampak je šlo nakako tako, da zalavfaš avto ga segreješ na delovno temperaturo da se 2x vklopi ventilator na hladilniku Pol odklopiš akomulator izklopiš računalnik (počakaš pri eni firmi comp 10 minut pri drugi pol ure ) priklopiš nazaj zalafaš avto in ga nevem kolk časa držiš pol na ene 3000 obratih. Uglavnem nekaj takega je pa bil to postopek ki naj bi bil uradno napisan. Bom probal dobit točna navodila če mi bo ratal.
V bistvu me zanima če se je komu že to zgodilo, da je zamenjal bencin pumpo potem pa avto zjuteraj ni več lepo vžigal ampak ga je bilo treba poskusit dva do trikrat. Potem čez dan pa vžiga normalno. Zdi se mi kot da bi padel pritisk čez noč. Kajti finta je v tem da sem dal nazaj staro pumpo noter pa je neormalno vžgal tudi zjutraj.
Če si dal staro pumpo nazaj in je vžgal, torej delal, zakaj si jo pa pol sploh menjal?
Kaže, da je z novo pumpo nekaj narobe. Nesi jo nazaj na servis in naj ti dajo drugo.
ej,pol pa ne vem kaj bi lahko blo narobe.Dej pel na servis tam kjer si jo kupil pa naj preverijo kolk ma tlaka v sebi.
itak maš račun to pomen da imaš ob priložitvi računa eno leto garancije.