nebivedu je napisal/-a:To je pa zato, ker olje odteče in ko ga vžgeš mora olje spet nametat naokoli in mora namazat vse znotraj. Tvoje olje je staro in ga je potrebno zamenjat, ker en maže več dost mašine.
Zamenjaj olje in ko ga vžigaš ga vžigaj brez gasa, ali pa zelo malo in pusti avto da se ogreje - mrzle stare mašine morjo lepo počasi zalaufat ne z nogo na full gasa.
nebivedu je napisal/-a:To je pa zato, ker olje odteče in ko ga vžgeš mora olje spet nametat naokoli in mora namazat vse znotraj. Tvoje olje je staro in ga je potrebno zamenjat, ker en maže več dost mašine.
Zamenjaj olje in ko ga vžigaš ga vžigaj brez gasa, ali pa zelo malo in pusti avto da se ogreje - mrzle stare mašine morjo lepo počasi zalaufat ne z nogo na full gasa.
diablo_ je napisal/-a:soncek:
Je pred menjavo olja isto kadilo ob vzigu? Poslusaj nebiveda in ne prevec pritiskat po plinu dokler se motor ne segreje.
Po pravici povedano, ce te ne moti neznansko je najboljse menjat olje, mogoce kupit kaksen cistilec dovoda bencina za 1000 tolarjev, in pustit pri miru.
Generalka bi bila predraga, najverjetneje zelo blizu ceni celotnega avtomobila. Dokler kadi samo pri prvem vzigu in ne med voznjo, je vse vredu.
Olje katere viskoznosti si pa vlil med menjavo?
Pri avtu se mi dogaja neki čudnga ko ga vžgem se iz mašine sliši neprijeten zvok kot bi vžgal traktor ali starejši dizelski motor
Včeraj ko sem šel iz ljubljane se mi je na pol poti prižgala lučka za olje tako sem avto vstavu,pogledov za ole pa ga je blo dost sm se kr začudu kako je to možn pol sem se vsedu v avtu in šel naprej in je delal pa ni več posvetla. Nvem kako je tu možno da se je pržgala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov