ja no res sem bla mogoče skopa s podatki
ker prejšnji avto razpada sem kupla drug rabljen avto in glede na to da mislim tud tega vozit do razpada nameravam popravit vse kar je kritično
prejšnji lastnik mi je reku, da je tud njemu občasno mal cukal, vendar ni šel popravljat tega, ker mu je njegov serviser reku da ni še kritično in da je baje treba samo neke gumice zamenjat in mal šobe spucat pa bo ok
kokr je trijoAdijo predvideval mi mal kadi ko nabijem obrate, ampak baje da to vsi dizli, no men se je zdelo da moj mal bolj
kar se porabe tiče še nisem opazla kok žre, ker je to pr men zlo relativna stvar... vsak dan delam 180 km, del poti do fula na avtocesti tam okol 180km/h del poti pa se cijazim po magistralkah 70km/h v peti prestavi...
aja avto je pa : citroen xantia break 2.1 tdi l.1998, 140 000 prevoženih
če ga vozim do 1900 obratov prede ko mucek, ko pohodim gas in se vklop turbina tud ni panike, če pa ga konstantno furam tam med 2000 in 3000 pol začne cukat
bla pa prejšnji teden menjana vodna pumpa, dihtunge (tesnila) na glavi, jermenica in vsi filtri med drugim tud filter goriva, ker na prejšnjem avtu se mi je pozimi ko je zarad nizkih temperatur zmrzovala nafta naftni filter zapacal in je cukal iz tega naslova
upala sem da je tle isti problem, vendar je stanje po menjavi filtra še vedno enako pa še info od tipa ki ga je prej servisiru je bla podana info o bosh pumpi
uf sem se razpisala

giti