imam težavo z favrotko, letmik 1994, prevoženih 150.000km
In sicer problem je v tem, da mi avto ropota kot da bi nekaj drgnilo na kolesu. Sliši se to tktktktktk... in sicer hitreje kot se pelješ hiterje ropota. Zamenjal se sprednja amortizerja, obe roki, končniki so dobri (naredil sem optiko), zamenjal zavorne diske in ploščice (no diske sem dal zdrejat-tak da so kot novi), in ropotanje ni prenehalo, se mi pa zdi da sedaj ropota malo bol potiho. Poskusil sem dati gor zimske gume z feltnami a brezuspešno, kajtri ropota še vedno. Ropota pa nekako tako, kot bi nevem, dam samo za primer bila zvita feltna in bi tolkla po končniku ampak to sem izključil ker sem preveril. Ležaji nimajo "lufta" tak da mislim da so ležaji dobri. Ne vem mogoče je (sta) hin homokinetična zgloba, a mi lahko kdo svetuje kako bi preizkusil če sta zgloba dobra? Aja ropota neglede al je volan naravnost ali pa zavija. Volan nič ne trese, tresljaji se pa čutijo po celem avtomobilu (po dnu avtomobila). Preveril se tudi če slučajno udarja auspuh po podnu in sem ugotovil da je vse OK. A ima kdo kakšen predlog kaj bi lahko bilo narobe?
aja mehanik je rekel da ni nič narobe... mislim da bom moral poiskat drugega

LP nevednez