fantje , uraden servis za katerokoli vozilo vam priporočam sano v primeru da je to nujno ( novo vozilo ) ali pa zelo dobro poznate koga na servisu . Glede uradnih servisov je bilo že toliko slabega napisano ....
še moj primer z remont - Labore ( v Kranju ) . pripeljal sem jim avto ker mi je med vožnjo ugasnil , poklicali so me čez 1 uro in rekli da je zadeva urejena , baje so bili neki kabli slabi in so jih nekaj prelotal in zamenjal !! ( računalni 2.5 ure dela ) ko sem prišel po avto pa je delal kot traktor kadil pa ravno toliko , u glavnem vodja servisa je rekel da je crknil regulator tlaka in to je to... jest zamenjam ker ga niso imeli , in ni bilo nič bolje .... reklamiram( valjda že plačano ) delo , in me pokličejo čez tri dni da je bil zakurjen čip za vbrizg goriva in senzor klenkanaj goriva ?? niso krivi oni seveda niso .. vsaj tako so se ven mazal , ker pa se spoznam na razne elektro zadeve jim seveda nisem nič plačal --da ne omenjam nadomestnega vozila pa dopusta ves živčen itd .. --- no ko sem se odpeljal s servisa po hudem pogovoru z vodjo ki je trdil da je avto ves " razšrauban " zato ker so bili kabli lepo poviti v šope , pa z izolirnim trakom prevezani , pa kolektor barvan , pa motor se preveč sveti... avto mi je po 100m javil napako na računalniku in zahtevla servis ... NIKOLI VEČ AVTA NE PELEJEM TJA , še najmanj pa na kakršenkoli pooblaščen servis ( za plačilo pa so zahtevali še dodatnih 20.000 za delo + nekaj tisočakov za material ! REMONT LABORE NIKDAR VEČ .. sosed je bil pristaš renaultov pa je imel katrco pa dve petki , novi ..servisi vedno na remontu pa da ne omenjam kako jih je preklel... včasih se je zgodilo da mu niso zamenjali niti oljal in filtra kot so računali vendar samo obrisali mašino pa filter .... pol so pa " vajence " obtožval ..kakšne izkušnje imate pa vi s tem servisom ??