Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Fix & Save--Holdmayr--Logatec

Napisal/-a For Sr avg 10, 2005 5:10 pm

Prosim vse ki se kaj spoznajo na ličanje naj komentirajo tole ponudbo zgoraj omenjene firme. Gre predvsem za majhne praskice na laku. Oni pravijo da lahko tudi najmanjše pikice popravijo tko da se nič ne vidi. Če je kakšna majhna praskica, pobarvajo samo majhen del laka okog praskice, drugi ličarji zajamejo veliko večjo površino, ker je tko normalno. Glih danes mi je mojster rekel da je to nemogoče. Pravi da te pikice lahko skrije z barvo, a se bo vseeno videlo, in da drugač ne gre. Pravi da obiskuje vse seminarje po Nemčji, in da še niso pogruntali kako bi to bilo mogoče.
Če je mogoče kdo ki je že imel izkušnje z temi fanti v Fix & Save, naj prosim pove kako je kaj zadovoljen. Jaz sem danes bil tam, in če po pravici povem me niso prepričali, pa še predračun je še enkrat večji.... :?
http://www.fixandsave.com/so/produkte.html
Ta metoda omogoča popravilo manjših poškodb na laku, brez nepotrebnega lakiranja večje površine.
Ü Sistem:
S pomočjo specialnega Airbrush sistema hitro odpravimo praske, odluščeni lak na vratih, na karoseriji in tudi na drugih barvanih umetnih materialih (npr. na odbijačih, ohišjih zunanjih ogledal, rešetkah hladilnika, plastičnih stranskih delih itd.).

A je kdo, ki pozna ta "specijalni sistem"????
A spet kakšen nateg!!??

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR Če avg 11, 2005 8:28 am

i am not sure
Slika

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For So avg 13, 2005 12:15 am

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Očitno so "zelo znani in uveljavljeni" v Sloveniji... noben izgleda ni slišal za njih, al kaj!!!????
Čudno!!!?????

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ So avg 13, 2005 1:30 am

Ni natega, je bila na DSF oddaja in so imeli zelo podobno stvar, tako za ravnanje vdolbin kot za barvanje.
Tam so oba postopka zelo pohvalili. Mene zanimajo predvsem kaksne so cene pri nas.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For So avg 13, 2005 9:09 am

Barvanje zunanjega ogledala, ena malo večja praska na robu prednjega odbijača, 4-5 manjših prask od kamnov mi je rekel 50000sit :? :? . Potem sem šel ličarju ki mi je rekel da mi to naredi za 25000sit, s tem da bo tiste male praskice prekril z barvo, a se bo vseeno videlo.Saj, plačal bi tudi 50000 če bi bil prepričan da je res kar obljubljajo....ličar pravi da je to zavajanje in da ne verjame da bi se to dalo narediti.
A misliš da gre za isti "specijalni sistem", kot si ga videl na DSF?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov