Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bartol
Nov uporabnik

Šibedah-help

Napisal/-a bartol Sr avg 31, 2005 2:55 pm

Pozdravljeni!
Vozim MB190, letnik 89. Avto ima el. pomično okno, ki je še pred dnevi delovalo brezhibno, zdaj pa kar naenkrat ne gre odpret v celoti.
:shock: Če opišem podrobneje: S stikalom gre okno prestavit gor, tako da se naredi cca.2 cmterska odprtina. To dela dobro. Težava nastopi, ko hočem odpreti celotno strešno okno( stikalo pomaknem nazaj). Strešno okno v tem primeru na desni strani dobro opravi svojo nalogo (se pomakne dol), na levi pa se ne pomakne dol, da bi se potem v celoti pomaknilo v streho (nazaj).
Upam, da sem vam s svojo razlago vsaj malo približal problem in da mi boste s koristnimi nasveti pomagali!
Če ne, pa vprašajte!
Hvala!
Don't stop me now!!!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr avg 31, 2005 3:15 pm

Neverjamem, da so tukaj gor res strokovnjaki elektronike in štroma, da bi lahko preko spleta rešili zadevo.
Najbolje je, da skočiš do enega avtoelektričarja, poveš na licu mesta, pokažeš za kaj se gre itd.. in ti bo uredil.Vprašaš za strošek popravila oziroma če je potrebno kej zamnejat potem tuki gor vpraši kje bi lahko dobu kak del itd...Ker takole prek neta je res težko rešit zadevo če si jo še predstavljat nemoreš.
Druga finta pa je ta, da poslikaš vse skup pa daš slike na net in pokažeš kaj te muči, v tem priemru bi mogoče kdo lahko kej pomagal.

lp
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

bartol
Nov uporabnik

Napisal/-a bartol Sr avg 31, 2005 4:00 pm

Hehe!
Ja, saj razumem da mi nebo noben mogel rešit prek tega pagea tega. Jaz samo sprašujem za nasvete, morda je kdo že imel podobno težavo. Ne pričakujem pa navodil prek neta :D
Hvala za odgovor.
Don't stop me now!!!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr avg 31, 2005 4:42 pm

Pregledat da se ni kaj zataknilo, malce podmazat vodila ter pregledat vso zadevo skupaj.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 01, 2005 11:01 am

Tako kot je Pille reku. Motorček je samo eden (ponavadi), tako da je najbrž nekje pri vodilih vzrok. Lahko da jih je potrebno malo premigat/podmazat, lahko pa da se je kej polomil.
Slika

bartol
Nov uporabnik

Napisal/-a bartol To sep 06, 2005 3:17 pm

POzdravljeni! No, sem imel čas in pogledal kako je na stvari. V bistvu z motorčkom ni nič, tako kot ste rekli. Vodni kamen je razjedel del, ki potuje na saneh in v bistvu tudi fiksira celo zadevo, ko je šibedah odprt. V kratkem zadevo pofotkam, če slučajno kdo ve kam to iskat oz. kako dalje.
Lepo se imejte!
Don't stop me now!!!

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric To sep 06, 2005 8:27 pm

Tista strehca je kar komplicirana zadeva. Poglej če so vsa vodila, cela. Tam je en kup plastičnih delov, ki so lahko obrabljeni, zaradi tega, pa streha ne teče več, oz. teče postrani, zato se ne odpira. Dele pa dobiš le na servisu, in so dragi kot hudič.
Slika

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric To sep 06, 2005 8:27 pm

Tista strehca je kar komplicirana zadeva. Poglej če so vsa vodila, cela. Tam je en kup plastičnih delov, ki so lahko obrabljeni, zaradi tega, pa streha ne teče več, oz. teče postrani, zato se ne odpira. Dele pa dobiš le na servisu, in so dragi kot hudič.
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov