Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mpeterca
Nov uporabnik

SERVISER PEUGEOTOV

Napisal/-a mpeterca To sep 06, 2005 10:09 am

Rad bi izvedel če kdo pozna kakšnega serviserja ki dela na peugeotih v okolici Ljubljane. In kje se dobijo neoriginalni deli za Peugeote. Namreč uradni servisi se mi zdijo predragi in ne ponujajo nobene alternative . Oni samo menjajo in nič ne popravljajo.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To sep 06, 2005 1:06 pm

glej pri novejših avtomobilih je tko da res nimaš kaj velik popravljat,ampak se samo menja. Pač nevem kaj imaš ti v mislih?
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To sep 06, 2005 2:04 pm

Pri pezoju lahko pozabis na lokalne fuserje. Dele za te avte se posebi neoriginalne je tezko dobiti, ce sploh kaj dobis. Kar gres pa na uradni servis narocati pa cakas tudi po par mescov ce je treba. So primeri ko ljudje cakako ze po pol leta za kako stvar. Torej ce je govora o kaki menjavi olja jermenov pa podobnih stvari (as bremze and stuff) se nekako se da. Ostalo lahko kar pozabis.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To sep 06, 2005 3:39 pm

Neorg delov je malo morje, samo jih je treba najti

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To sep 06, 2005 3:42 pm

Povej kaj rabiš. K npr. luč al pa cabrio streha sta si dve zelo različni zadevi ;)

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe To sep 06, 2005 5:29 pm

DrMr je napisal/-a:Neorg delov je malo morje, samo jih je treba najti

Cena ter lokacija : Desne roke, lezaj na amortizerju, nosilci masine, diski ploscice termostat, vodna pumpa.... pa se bi kj najdu sam se nemorm spomnt :D nimam kesa pa zato :D ce bi ga meu bi ze itk pou masine zamenju :D :D :D

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To sep 06, 2005 6:00 pm

PiLLLe je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:Neorg delov je malo morje, samo jih je treba najti

Cena ter lokacija : Desne roke, lezaj na amortizerju, nosilci masine, diski ploscice termostat, vodna pumpa.... pa se bi kj najdu sam se nemorm spomnt :D nimam kesa pa zato :D ce bi ga meu bi ze itk pou masine zamenju :D :D :D

K nebi ti tistga 405 spet predelu v bencinarja? Pa maš mir :twisted: Vem za en 1.6 motor.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To sep 06, 2005 6:48 pm

[quote="PiLLLeCena ter lokacija : Desne roke, lezaj na amortizerju, nosilci masine, diski ploscice termostat, vodna pumpa.... pa se bi kj najdu sam se nemorm spomnt :D nimam kesa pa zato :D ce bi ga meu bi ze itk pou masine zamenju :D :D :D[/quote]

Kakšen maš avto?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe To sep 06, 2005 7:39 pm

To kar nucam je za 406ko 1.8 16V let nov 96.

@pugi405 Mah 405ka laufa k neumna :D vozm jo do unicenja pa se kr dela :D fotr v njega mece po 500kg cementa pa se zmer voz :D in se k****a bl drzi ceste kot 406ka al pa ker drug avto. Simply nemors ga odfukat :) na makedamu z rocno nimas kj iskat ker se avto sam poravna :) je pa k****a k te zajebe glih takrt k nebi smeu :D

Uporabniški avatar
Hartkor
Nov uporabnik

Kraj: Ajzoula

Napisal/-a Hartkor To sep 06, 2005 7:48 pm

Iz osebnih izkušenj ti povem da dobiš lahko res skoraj vse od konkurence. Dobro je ker imajo citroeni in peugeoti veliko skupnih delov in če veš za eno pametno trgovino kjer ti znajo tudi vse poiskat res ni problema. Če najdem jaz vse za Mi 16 ni kaj da ne boš ti našu zase

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe To sep 06, 2005 9:52 pm

Lj jst sm su v modrega leva(pooblasceni prodajalec in serviser vozil peugeot) v fuzinah in sm hotu nabavt nosilc za masino. reku je da je treba nanj cakat okol enga tedna okj narocm se vzvode za salt hebl pa mi rece da jih sploh ni nikjer v lj niti v kopru tako da jih je treba cakat iz francije trajal pa naj bi od 1 tedna do 1ga mesca. Ce si pa pogledate forum pezo kluba slo bote vidl da tipson caka ze vec kot pou leta za zadnjo sipo pri ccju :) medtem ko gres za golfa 2jko iskat najbol banalno zadevo k se je lahk spomnes in jo bos dubu.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To sep 06, 2005 9:56 pm

Hartkor je napisal/-a:Iz osebnih izkušenj ti povem da dobiš lahko res skoraj vse od konkurence. Dobro je ker imajo citroeni in peugeoti veliko skupnih delov in če veš za eno pametno trgovino kjer ti znajo tudi vse poiskat res ni problema. Če najdem jaz vse za Mi 16 ni kaj da ne boš ti našu zase

Pejt ti zase (zame) iskat prage za Mi-ja :mrgreen:

mpeterca
Nov uporabnik

Napisal/-a mpeterca Sr sep 07, 2005 5:10 am

Tule se gra za menjavo jermena pri 806, kdo bi mi naredil to naredil za pameten denar

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Sr sep 07, 2005 8:22 am

ah to bi moral znat vsak lokalni mehankar. Pac gres k kakemu sosedu :) kupis mu material in to je to :) naj nebi bla kaka umetnost :)

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC Sr sep 07, 2005 10:08 am

PiLLLe je napisal/-a:ah to bi moral znat vsak lokalni mehankar. Pac gres k kakemu sosedu :) kupis mu material in to je to :) naj nebi bla kaka umetnost :)

Točno to. Pejt npr v Motomat, kupi jermene, šponerje pa vodno pumpo pa pejt h kkšnmu k vidš da ma zuni avte razšraufane pa da nima firme!!! pa se zmen. Ti more zamenat za manj kot 10k.

lp

8)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr sep 07, 2005 2:31 pm

PiLLLe je napisal/-a:Lj jst sm su v modrega leva(pooblasceni prodajalec in serviser vozil peugeot) v fuzinah in sm hotu nabavt nosilc za masino. reku je da je treba nanj cakat okol enga tedna okj narocm se vzvode za salt hebl pa mi rece da jih sploh ni nikjer v lj niti v kopru tako da jih je treba cakat iz francije trajal pa naj bi od 1 tedna do 1ga mesca. Ce si pa pogledate forum pezo kluba slo bote vidl da tipson caka ze vec kot pou leta za zadnjo sipo pri ccju :) medtem ko gres za golfa 2jko iskat najbol banalno zadevo k se je lahk spomnes in jo bos dubu.

poklici Center Perko,02 25 14 185, nosilec gornji zadnji (7500), štangice (3700+3700+4500), sem preveru majo vedno na zalogi. prej si iskal roko (36000) po naročilu, ampak v njej se menda menja samo gumica-puša (2600). termostat, vč,... se vse dobi neorg. je na zalogi, aja še to: zadnja šipa CC je menda dobavljiva iz Avstrije v 24h

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr sep 07, 2005 4:43 pm

YOC je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:ah to bi moral znat vsak lokalni mehankar. Pac gres k kakemu sosedu :) kupis mu material in to je to :) naj nebi bla kaka umetnost :)

Točno to. Pejt npr v Motomat, kupi jermene, šponerje pa vodno pumpo pa pejt h kkšnmu k vidš da ma zuni avte razšraufane pa da nima firme!!! pa se zmen. Ti more zamenat za manj kot 10k.

lp

8)

grr :twisted: pismo noben mehankar ne bo prov preveč vesel če mu boš ti že vs material prnesu..in kaj bo zaslužu...skor nč razen za delo tiste dve urci. Boljš da ti on sam zrihta,itak materiala ne boš več plaču kot če bi ga sam kupu,pa še mehankar bo bolj vesel....tisti ki kdaj kaj naredite na svojo roko me že kapirate.... se opravičujem za offtopic!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC Sr sep 07, 2005 4:59 pm

Si morš pač najdt tazga majstra. Jst sm si ga ;)

Bolš da on ni srečn kt pa jst. Če hoče bo naredu, če pa noče bo pa kdo drug. Zmer se kdo najde. So pač taki časi ;)

Drgač pa sam informativno:

Mel sm za menjat sprednje zavorne ploščice, vse jermene, šponerje, vodno pumpo in sem se pozanimal pri dveh "s.p. mehanikih", kolk bi zadeva pršla - oba izven Ljubljane. Oba sta rekla da material + delo prideta skupi nekje okol 100k, kar je absolutno ugodno v primerjavi s kakim pooblaščenim servisom.
No, jaz sem nabavil material sam (kjer se seveda še da malo cenkat) in me je skupaj prišlo 46k. Torej material + delo!

Vse se da ;)

Pa srečno!

lp

YOC

8)

P.S.: gre za prvovgradni material: Ploščice Lucas, jermeni Gates, napenjalce sm pozabu kiri so, pa še pozabu sm povedat, da sm zravn kupu še zračni filter (Mann).

lp

8)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr sep 07, 2005 5:51 pm

YOC je napisal/-a:Si morš pač najdt tazga majstra. Jst sm si ga ;)

Bolš da on ni srečn kt pa jst. Če hoče bo naredu, če pa noče bo pa kdo drug. Zmer se kdo najde. So pač taki časi ;)

Drgač pa sam informativno:

Mel sm za menjat sprednje zavorne ploščice, vse jermene, šponerje, vodno pumpo in sem se pozanimal pri dveh "s.p. mehanikih", kolk bi zadeva pršla - oba izven Ljubljane. Oba sta rekla da material + delo prideta skupi nekje okol 100k, kar je absolutno ugodno v primerjavi s kakim pooblaščenim servisom.
No, jaz sem nabavil material sam (kjer se seveda še da malo cenkat) in me je skupaj prišlo 46k. Torej material + delo!

Vse se da ;)

Pa srečno!

lp

YOC

8)

P.S.: gre za prvovgradni material: Ploščice Lucas, jermeni Gates, napenjalce sm pozabu kiri so, pa še pozabu sm povedat, da sm zravn kupu še zračni filter (Mann).

lp

8)

Za kateri avto, ker vse omenjeno ni prvovgradnja!

hermand
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a hermand Sr sep 07, 2005 7:06 pm

mpeterca je napisal/-a:Tule se gra za menjavo jermena pri 806, kdo bi mi naredil to naredil za pameten denar

Napiši tip motorja in če imaš klimo?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov