PiLLLe je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Neorg delov je malo morje, samo jih je treba najti
Cena ter lokacija : Desne roke, lezaj na amortizerju, nosilci masine, diski ploscice termostat, vodna pumpa.... pa se bi kj najdu sam se nemorm spomntnimam kesa pa zato
ce bi ga meu bi ze itk pou masine zamenju
![]()
![]()
Hartkor je napisal/-a:Iz osebnih izkušenj ti povem da dobiš lahko res skoraj vse od konkurence. Dobro je ker imajo citroeni in peugeoti veliko skupnih delov in če veš za eno pametno trgovino kjer ti znajo tudi vse poiskat res ni problema. Če najdem jaz vse za Mi 16 ni kaj da ne boš ti našu zase
PiLLLe je napisal/-a:ah to bi moral znat vsak lokalni mehankar. Pac gres k kakemu sosedukupis mu material in to je to
naj nebi bla kaka umetnost
PiLLLe je napisal/-a:Lj jst sm su v modrega leva(pooblasceni prodajalec in serviser vozil peugeot) v fuzinah in sm hotu nabavt nosilc za masino. reku je da je treba nanj cakat okol enga tedna okj narocm se vzvode za salt hebl pa mi rece da jih sploh ni nikjer v lj niti v kopru tako da jih je treba cakat iz francije trajal pa naj bi od 1 tedna do 1ga mesca. Ce si pa pogledate forum pezo kluba slo bote vidl da tipson caka ze vec kot pou leta za zadnjo sipo pri ccjumedtem ko gres za golfa 2jko iskat najbol banalno zadevo k se je lahk spomnes in jo bos dubu.
YOC je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:ah to bi moral znat vsak lokalni mehankar. Pac gres k kakemu sosedukupis mu material in to je to
naj nebi bla kaka umetnost
Točno to. Pejt npr v Motomat, kupi jermene, šponerje pa vodno pumpo pa pejt h kkšnmu k vidš da ma zuni avte razšraufane pa da nima firme!!! pa se zmen. Ti more zamenat za manj kot 10k.
lp
YOC je napisal/-a:Si morš pač najdt tazga majstra. Jst sm si ga![]()
Bolš da on ni srečn kt pa jst. Če hoče bo naredu, če pa noče bo pa kdo drug. Zmer se kdo najde. So pač taki časi![]()
Drgač pa sam informativno:
Mel sm za menjat sprednje zavorne ploščice, vse jermene, šponerje, vodno pumpo in sem se pozanimal pri dveh "s.p. mehanikih", kolk bi zadeva pršla - oba izven Ljubljane. Oba sta rekla da material + delo prideta skupi nekje okol 100k, kar je absolutno ugodno v primerjavi s kakim pooblaščenim servisom.
No, jaz sem nabavil material sam (kjer se seveda še da malo cenkat) in me je skupaj prišlo 46k. Torej material + delo!
Vse se da![]()
Pa srečno!
lp
YOC
![]()
P.S.: gre za prvovgradni material: Ploščice Lucas, jermeni Gates, napenjalce sm pozabu kiri so, pa še pozabu sm povedat, da sm zravn kupu še zračni filter (Mann).
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov