Maxxo je napisal/-a:Malo pozno se javljam, olje sem natočil s pomočjo vrtne cevi in kuhinjskega lijaka, pač to je bilo pri rokiVen je šlo 3l olja, ravno toliko sem ga vlil nazaj. Mislim da ga bo zadosti.
Še enkrat hvala za pomoč in nasvete ter lep pozdrav!
Maxxo je napisal/-a:Malo pozno se javljam, olje sem natočil s pomočjo vrtne cevi in kuhinjskega lijaka, pač to je bilo pri rokiVen je šlo 3l olja, ravno toliko sem ga vlil nazaj. Mislim da ga bo zadosti.
Še enkrat hvala za pomoč in nasvete ter lep pozdrav!
Maxxo je napisal/-a:Ja, olje je pravo, sicer ne vem če je Petrolovo ravno najboljša izbira, ampak za ta avto mislim da se ne splača ne vem kakšno kvaliteto kupovat.
Glede količine pa sem preverjal v programu autodata, pa za vse tipe petk piše da gre noter 1,8l, razen za najmočnejši motor mislim da gre en deci več.
Lp!
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Maxxo je napisal/-a:Malo pozno se javljam, olje sem natočil s pomočjo vrtne cevi in kuhinjskega lijaka, pač to je bilo pri rokiVen je šlo 3l olja, ravno toliko sem ga vlil nazaj. Mislim da ga bo zadosti.
Še enkrat hvala za pomoč in nasvete ter lep pozdrav!Maxxo je napisal/-a:Ja, olje je pravo, sicer ne vem če je Petrolovo ravno najboljša izbira, ampak za ta avto mislim da se ne splača ne vem kakšno kvaliteto kupovat.
Glede količine pa sem preverjal v programu autodata, pa za vse tipe petk piše da gre noter 1,8l, razen za najmočnejši motor mislim da gre en deci več.
Lp!
zdej mi pa to razloži![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov