Napisal/-a odbitek Če sep 15, 2005 6:39 pm
Seos. glih nabavu tastar model 106 1.1XN let. 93. pa ma ene par manjsih problemckov.ker sem slisal da se tle da dobit dobre nasvete sm reku zaka pa ne. so help me please
1.) za zacetek zadnja desna roka(al kok se zi rece temu) je ocitno zvita, ker kolo stoji po strani, pa me zanima kaj se da s tem narest. avto je vreden cca.150k in ne splaca se pretirano vlagat vanj.
2.)stopalka za gas je od polovice dalje trda(jo je tezje pritisnit) zanima me v cem je vzrok tega. federca na masini je vredu. razen ce bi bla mogoce kriva zajla za gas. 3.)stevec za bencin se noce sploh premaknit, vcasih sicer pri kontaktu zleze za kaka 2 mm visje vec pa ne. je mozno da je kriv plovcek, ce je kje se to nahaja.
4.)pri vzigu se slisi klokotanje (tresenje) tekocine. vem da ni strasen problem sam moti me pa u iber. slisati ga je na desni strani vozila malce za armaturko, tko da je mozno da je tekocina za sipe. po drugi strani se pa slisi kot da je tekocina v sami sasiji. kaj narest glede tega?
5.)hvala vam za ostale nasvete ki sem jih ze dobil ob prebiranju postov iz prejsnijh tem(tresenje volana,spuscanje megle,ter glede zavornih diskov)
Upam da se podobni problemi ze niso pisali na forumu. ce so mi je zlo zal( sem eden novejsih clanov)
6.)TNX
Norost je mnenje vecine!!!