Nasveti in napotki ter povpraševanja...

odbitek
Nov uporabnik

problemcki s 106

Napisal/-a odbitek Če sep 15, 2005 6:39 pm

Seos. glih nabavu tastar model 106 1.1XN let. 93. pa ma ene par manjsih problemckov.ker sem slisal da se tle da dobit dobre nasvete sm reku zaka pa ne. so help me please
1.) za zacetek zadnja desna roka(al kok se zi rece temu) je ocitno zvita, ker kolo stoji po strani, pa me zanima kaj se da s tem narest. avto je vreden cca.150k in ne splaca se pretirano vlagat vanj.
2.)stopalka za gas je od polovice dalje trda(jo je tezje pritisnit) zanima me v cem je vzrok tega. federca na masini je vredu. razen ce bi bla mogoce kriva zajla za gas. 3.)stevec za bencin se noce sploh premaknit, vcasih sicer pri kontaktu zleze za kaka 2 mm visje vec pa ne. je mozno da je kriv plovcek, ce je kje se to nahaja.
4.)pri vzigu se slisi klokotanje (tresenje) tekocine. vem da ni strasen problem sam moti me pa u iber. slisati ga je na desni strani vozila malce za armaturko, tko da je mozno da je tekocina za sipe. po drugi strani se pa slisi kot da je tekocina v sami sasiji. kaj narest glede tega?
5.)hvala vam za ostale nasvete ki sem jih ze dobil ob prebiranju postov iz prejsnijh tem(tresenje volana,spuscanje megle,ter glede zavornih diskov)
Upam da se podobni problemi ze niso pisali na forumu. ce so mi je zlo zal( sem eden novejsih clanov)
6.)TNX
Norost je mnenje vecine!!!

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Če sep 15, 2005 7:44 pm

mogoče ni zvita roka, ampak zanič ležaji zadnjega mostu, pretaka se ti hladilna, sistem ni odzračen (ajntliftan), žica plina se ti je nategnila (izreži cca.1 cm notranjega pvc ovoja na strani pri motorju, (pa da neboš zajle prerezal), v rezervoarju pa je pomoje zaštekal plovec, ali pa se razlotal,...

Uporabniški avatar
Hartkor
Nov uporabnik

Kraj: Ajzoula

Napisal/-a Hartkor Če sep 15, 2005 11:34 pm

Probaj tankat polno in bo mogoče pomagalo za plovček (zgubit itak nimaš kaj) Prosi koga da vžge avto in imej odprto havbo pa poslušaj od kje prihajajo zvoki. Ma mislim da ima DrMr prav.

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe sep 16, 2005 8:32 am

Če boš plovček rihtal je ta pod zadnjimi zici.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Pe sep 16, 2005 3:22 pm

svadreb je napisal/-a:Če boš plovček rihtal je ta pod zadnjimi zici.

pa ne sveti si s petrolejko :roll:

Matjaž87
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a Matjaž87 To okt 24, 2006 7:27 am

Pozdravljeni
nabavu sem p 106 , l.93, el.šipe, dalj.centralno zaklepanje

Imam dva problema (zaenkat):

1.Avto je bil karamboliran zadaj ,zato morm zamenat havbo in zadnjo vezno poklepat-zanima me od kerih letnikov pašejo havbe gor?avto je bele barve-če ma kdo havbo se priporočam;)
2.Dalinc na ključu ne dela, ker se je zgubu "gumjast gumb" ,kje u lj bi to najcnej zrihtal-bojim se da bom mogu na uradn servis ker me bojo nat....

LP

Uporabniški avatar
ZX BOY
Nov uporabnik

Napisal/-a ZX BOY To okt 24, 2006 7:56 am

popravilo daljinca centralnega zaklepanja stane na pooblaščenem servisu od 5-10.000 sit odvisna okvara

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če okt 26, 2006 9:45 pm

Matjaž87 je napisal/-a: zanima me od kerih letnikov pašejo havbe gor?
LP

-> 97

skoči v italijo, cena 5-10k ... max 15

ps: seveda pa te ob meji hočejo nate_nit... (ne plačaj prve cene ki ti jo ponudi,)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov