Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Renaultov vpoklic??

Napisal/-a ice Pe sep 16, 2005 1:53 pm

V priponki... excel file s +15000 vozili
Priponke
Vpoklic-vozil-Renault-01-09-05.zip
(296.52 KiB) Prenešeno 431 krat
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

OLI
Novinec

povej podrobneje

Napisal/-a OLI So sep 17, 2005 10:03 pm

povej podrobneje kako in kaj, imam cliota letnik 2002 1.2 16V
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P So sep 17, 2005 10:09 pm

Ojej. Sam to lahka rečem, aja pa še to, renaultu se bo tole močn poznal v naprejšnji prodaji, kajti 15.000 vozil pa le ni tko mal, predvsem če gledamo sam za Slovenijo, kolk more bit še ostalih po svetu s temi napakami. Kaj čmo, tut 'najboljšim' se to nardi. :D

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 So sep 17, 2005 10:34 pm

hm...mogoč se mu pa le ne bo poznal na prodaji...sej ni obvestil o vpoklicu v časopisih , po TV, se mi pa zdi, da je ogromn kupcev recimo cliotov penzionistov, ki interneta niso vidli še nikoli.
po drugi strani pa niso sami penzionisti lastniki renojev, tak da morda pa res :)
po eni strani so pa te stvari korektne, jz si ne morm predstavlat, da bi mel neki letnik 95 pa bi me klical kr je neki z tepihom narobe.to je pa neki, ne? :P

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman So sep 17, 2005 10:36 pm

Khm ... Tole ni en vpoklic ... Tole je seznam avtov za vpoklice za par let nazaj (tisti, i še niso bili zrihtani) ...
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne sep 18, 2005 12:21 am

jakaracman je napisal/-a:Khm ... Tole ni en vpoklic ... Tole je seznam avtov za vpoklice za par let nazaj (tisti, i še niso bili zrihtani) ...

kar pomeni le eno
to so avtomobili k niso servisirani pri uradnemu zastopniku, ampak doma
(razen novih seveda)
za prodajo to sigurno ne bo pomenilo nič- sej reno nima slovesa toyote
lp

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne sep 18, 2005 8:23 am

je pač javen vpoklic za manj pomembne stvari, za katere nekatere firme sploh ne delajo panike, Renault pa bo pač to malo raztrobil po Slo tudi v marketinške namene obiska njihovih salonov in marsikdo (tudi stari ata, ki mu bo vnuk povedal za to) si bo mislil, kako lepo skrbijo za njihovo varnost... in veliko lastnikov bo na blef šlo na servis preverit, če je njihov avto v akciji,...
... se spomnim nekih akcij pred leti, neke znamke, kjer so klicali stranke zaradi enega vijaka, stranki se sploh ni smelo povedati za kaj gre, pa tudi pisno so bile obveščene vse stranke - lastniki tega modela, ne samo tiste, katere številke karoserije so bile za preverjanje. Namen akcije je bil, da stranka pride na servis in ji predaš prospekt in cenik novega modela, pa da se v novi model malo vsede ali z njim zapelje. Lukavo, ni kaj...

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne sep 18, 2005 9:37 am

aha...še ena oblika promocije torej?
Zadnjič spremenil Damjan19, dne Ne sep 18, 2005 10:45 am, skupaj popravljeno 1 krat.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Ne sep 18, 2005 9:59 am

Ampak iz tega seznama najdt svoj avto not....groza. A potem je to lista avtomobilov, ki bi morali v preteklosti pridt na servis nazaj in niso?a ce ga peljes na reno servis morjo oni pogruntat d bi ga mogu prpelat nazaj?al to sploh ne preverjajo.
Lp
:)

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Ne sep 18, 2005 10:05 am

FLINK je napisal/-a:Ampak iz tega seznama najdt svoj avto not....groza. A potem je to lista avtomobilov, ki bi morali v preteklosti pridt na servis nazaj in niso?a ce ga peljes na reno servis morjo oni pogruntat d bi ga mogu prpelat nazaj?al to sploh ne preverjajo.
Lp

DAJ CTRL+F pa vpisi stevilko not pa se ne rabis zafrkavat pa iskat ;)
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne sep 18, 2005 11:03 am

lenivec je napisal/-a:in kaj nardit če najdeš avto na tem seznamu, kot v mojem primeru?

Pejdi na Renault Servis in prašaj ;)
The MAN

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne sep 18, 2005 12:16 pm

Stratus_ je napisal/-a:greš na pooblaščen servis pa ti porihtajo.. Naš clio je tud notr na seznamu pa je bil fotr enkrat neki na servisu, k so mu špegu zbili in mu je serviser sam reku, da je to pa to narebe in da bojo porihtali..Je pa ena žica za armaturko kr tko visela dol in je blo nevarno za kratk stik oz. neki podobnega mu je povedal..če je vpoklic je tovarniška napaka in ni potrebno plačat..

pejt na servis in povej, da je na seznamu pa kera napaka je ;)

bojo že vedl kak napaka je...
glede tega kratkega stika pa...po moje so ugotovil tak, da je edn renojček res zagorel :lol:

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Ne sep 18, 2005 12:38 pm

moj fotr je en teden nazaj šel s službenik kangujem (ne vem kako se napiše) in je sredi avtoceste kr naenkrat začela neka lička goret pa avto ni šel nikamor (aja bil je 1.5 dci)...no pa kr je avto še v garanciji smo klicali na uno številko ki je v knjigici za pomoč voznikom in so nas napotili na en renault servis v lj in nam je tam mehanik poštimal v 5sek ...sam ene žice so visele iz armaturke in so visele pod pedala in ko je stiskal pedala je lih tam na stičišču kjer so skupaj stale zvijalo in to je bil vzrok za to kar sm naštel prej...pa je rekel mehanik da je to bolezen pri nekaterih zadnjih modelih tko da bi lahko bila to ta napaka...je pa rešil res v 5sek sam eno vezico je vzel pa nekam gor pripel da ni več dol viselo in smo se odpeljali dalje...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne sep 18, 2005 8:07 pm

Walker_P je napisal/-a: tut 'najboljšim' se to nardi. :D

Loooooooooooooooooool :cry
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

megann
Nov uporabnik

sem že plačal

Napisal/-a megann Ne sep 18, 2005 10:19 pm

Ja,moj avto je na seznamu pod napako pomik prednjih stekel.En mesec po izteku garancije, mi je le-ta na levih vratih odpovedal in sem plačal ~ 70.000 sit za zamenjavo;kaj pa sedaj ?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: jure5j in 12 gostov