Golden eye je napisal/-a:sicer pa sem testiral amortizerje in gedre v Spanu na brezovicim, preden sem avto kupu in so rekli da je podvozje vredu???? Kako so pol so stestirali če ni zdej bredu?!
babuska je napisal/-a:Jaz sem član amzs. Mislim da se kar splača biti član.
npr. preventivni pregled je zastonj - ala tehnični - ti tudi neki amortizerje zruka, tko da če imaš star avto se kar učlan. Ti povem iz izkušenj, da se ti tistih 4500 sit desetkrat nazaj povrnejo
Golden eye je napisal/-a:Ko se peljem mal hiterej z avtom po kakšnih večjih luknjah, mi zadnje amortizerje "zabija" kot da bi prišel do konca in je prou slišat k udar. Pa ko se z avtom peljem hito okol 120, pa ko je ubokline avto se preveč zaucka. Avto zapalava po cesti, to je slabo a ne!Kaj bi blo pol treba zamenjat amortizerje al samo fedre al oboje?
subi92 je napisal/-a:Golden eye je napisal/-a:Ko se peljem mal hiterej z avtom po kakšnih večjih luknjah, mi zadnje amortizerje "zabija" kot da bi prišel do konca in je prou slišat k udar. Pa ko se z avtom peljem hito okol 120, pa ko je ubokline avto se preveč zaucka. Avto zapalava po cesti, to je slabo a ne!Kaj bi blo pol treba zamenjat amortizerje al samo fedre al oboje?
Sigurn je neki z amortizerjem (lahko da jke spustil olje- poglej če je kaj mastno okrog, pa če ti avto po zamajanju še niha pol ure je zagotovo neka praznina v amortizerju) ali pa je nek b**** požagal samo fedre in nič stršal oziroma skrajšal ojnice amortizerja.
Po forumu brska: jure5j in 11 gostov