mevden je napisal/-a::D
poceni pa dobrega kleparja ni.
mam pa jst sedaj avto pri kleparju, jutr grem iskat, upam da bo dobr. blo je za popravt cel desni bok, pa leva vrata prestrihat. jst sm isku najcenejsga, saj avto ni vreden več kot 600 000.
kako pa bo končni izdelek ti lahko jutr povem. klepar je pa iz lj-polje.
ta klepar mi je drugač reku da nardi za 50k, eden 70k, tretji pa za 80-85. tko da sm se odloču za prvega
killah bee je napisal/-a:mevden je napisal/-a::D
poceni pa dobrega kleparja ni.
mam pa jst sedaj avto pri kleparju, jutr grem iskat, upam da bo dobr. blo je za popravt cel desni bok, pa leva vrata prestrihat. jst sm isku najcenejsga, saj avto ni vreden več kot 600 000.
kako pa bo končni izdelek ti lahko jutr povem. klepar je pa iz lj-polje.
ta klepar mi je drugač reku da nardi za 50k, eden 70k, tretji pa za 80-85. tko da sm se odloču za prvega
Ker je to iz Polja, ker imam en avto za poštimat
mevden je napisal/-a:ko se furaš po zaloški recimo od polja proti centru naletiš na SVETKA. no tm zaviješ proti njemu, potem pa še ene 50 m pa greš desno not. potem pa spet prva ulica zaviješ desno pa prvo dvorišče levo. to je tmsam me je zajebo. prvo reku 50k, potem ko sm pa prnesu da bo plačala zavarovalnica je pa kr napisu 78k za plačat. prav da je prej mislu brez davka,brez računa. sam useen, sej ni davk 50% da je tok zvišu ceno
killah bee je napisal/-a:mevden je napisal/-a:ko se furaš po zaloški recimo od polja proti centru naletiš na SVETKA. no tm zaviješ proti njemu, potem pa še ene 50 m pa greš desno not. potem pa spet prva ulica zaviješ desno pa prvo dvorišče levo. to je tmsam me je zajebo. prvo reku 50k, potem ko sm pa prnesu da bo plačala zavarovalnica je pa kr napisu 78k za plačat. prav da je prej mislu brez davka,brez računa. sam useen, sej ni davk 50% da je tok zvišu ceno
A Peterca, ta ne dela dobro, je en avto že fouš naredu,tak da jaz k njemu ne grem več, tud za 19ko da se nekaj zrihta je hotu preveč,pol sem šel pa na Fužine,tam pri uni tovarnici( Totra al kaj je že), un pa dobr zrihta in še velik cenej naredi kot Petrca
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov