Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mikkeni
Nov uporabnik

avtokleparstvo v Ljubljani oz. avtoličarstvo

Napisal/-a mikkeni To sep 27, 2005 8:45 pm

Katerga mi priporočate? Da res res super naredi pa po ugodni ceni??

zdaj en vem točno kaj bi js rabu avtoličarja oz. avtokleparja..

gre se za manjše praske na zadnji strani!
Zadnjič spremenil mikkeni, dne Sr sep 28, 2005 7:14 am, skupaj popravljeno 1 krat.

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden To sep 27, 2005 9:36 pm

:D

poceni pa dobrega kleparja ni.
mam pa jst sedaj avto pri kleparju, jutr grem iskat, upam da bo dobr. blo je za popravt cel desni bok, pa leva vrata prestrihat. jst sm isku najcenejsga, saj avto ni vreden več kot 600 000.
kako pa bo končni izdelek ti lahko jutr povem. klepar je pa iz lj-polje.
ta klepar mi je drugač reku da nardi za 50k, eden 70k, tretji pa za 80-85. tko da sm se odloču za prvega :D

mikkeni
Nov uporabnik

Napisal/-a mikkeni Sr sep 28, 2005 7:09 am

no ja avtek je vreden čez 2 mio! Sicer mislim da bo samo za prebarvat, tk da ne vem, ima še kdo kakšne izkušnje?
a to je isti šmoren, klepar pa ličar?

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Sr sep 28, 2005 7:51 am

jst sm mel prvi konc kr dost zbit, pa je klepar zamenjal precno, blatnik sam najdu, ga prestrihal (druge dele sm sam nabavu: havbo, itn.) ... dal na mizo, vse poklepal kar je blo razbito in je racunal 60k ... sm ga mel pa na dolenjskem, in sm se naucu da je miljonkrat bols dat enmu k tko rihta kt pa v avtohiso k so ocenl skodo in popravilo (brez strihanja) na 250k ...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr sep 28, 2005 8:02 am

mevden je napisal/-a::D

mam pa jst sedaj avto pri kleparju, jutr grem iskat, upam da bo dobr. blo je za popravt cel desni bok, pa leva vrata prestrihat. jst sm isku najcenejsga, saj avto ni vreden več kot 600 000.
ta klepar mi je drugač reku da nardi za 50k, eden 70k, tretji pa za 80-85. tko da sm se odloču za prvega :D

Ker je to iz Polja, ker imam en avto za poštimat :?:
Slika

mikkeni
Nov uporabnik

Napisal/-a mikkeni Sr sep 28, 2005 12:07 pm

ma to sploh ni problema...
ker stroške bo kril tist k jo povzroču te praske!

tk da to mene ne skrbi, kok pride cena, se pravi rabin najboljšega ličarja v Ljublani! Mi lahk povete kje bi ga dubu?

mevden
Uporabnik

Napisal/-a mevden Če sep 29, 2005 9:09 am

killah bee je napisal/-a:
mevden je napisal/-a::D

Ker je to iz Polja, ker imam en avto za poštimat :?:

ko se furaš po zaloški recimo od polja proti centru naletiš na SVETKA. no tm zaviješ proti njemu, potem pa še ene 50 m pa greš desno not. potem pa spet prva ulica zaviješ desno pa prvo dvorišče levo. to je tm :D sam me je zajebo. prvo reku 50k, potem ko sm pa prnesu da bo plačala zavarovalnica je pa kr napisu 78k za plačat. prav da je prej mislu brez davka,brez računa. sam useen, sej ni davk 50% da je tok zvišu ceno

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 29, 2005 10:26 am

Za vsak primer povem da se izogibaj Vrhnike. Tam je en ličar (ne vem kdo je), ki je fotrov avto pobarval katastrofalno. Bil je zbit od toče, pa se še zdej pozna kje je blo kitano, ker je okoli vsake posamezne vdolbinice kar kolobar. Res je, da moraš pogledat pod določenim kotom ampak vseeno tip nima pojma o ličanju. Da sploh ne govorimo da je havbo namontiral nazaj postrani in izgubil anteno od radia.

Aja in to vse po tem, ko smo se pritožil da je slabo naredu in je že popravljal. Torej na novo štrihal in kital. V glavnem nikar vozit na Vrhniko.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če sep 29, 2005 11:44 am

mevden je napisal/-a:ko se furaš po zaloški recimo od polja proti centru naletiš na SVETKA. no tm zaviješ proti njemu, potem pa še ene 50 m pa greš desno not. potem pa spet prva ulica zaviješ desno pa prvo dvorišče levo. to je tm :D sam me je zajebo. prvo reku 50k, potem ko sm pa prnesu da bo plačala zavarovalnica je pa kr napisu 78k za plačat. prav da je prej mislu brez davka,brez računa. sam useen, sej ni davk 50% da je tok zvišu ceno

A Peterca, ta ne dela dobro, je en avto že fouš naredu,tak da jaz k njemu ne grem več, tud za 19ko da se nekaj zrihta je hotu preveč,pol sem šel pa na Fužine,tam pri uni tovarnici( Totra al kaj je že), un pa dobr zrihta in še velik cenej naredi kot Petrca ;)
Slika

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Če sep 29, 2005 12:34 pm

Torej stroške ne kriješ ti???Lol kaj pol sploh razmišljaš,pol je vse odvisn od tega ker avto maš,pa ga lepo pelji na uradni servis in to je to.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

mevden
Uporabnik

Napisal/-a mevden Če sep 29, 2005 12:59 pm

killah bee je napisal/-a:
mevden je napisal/-a:ko se furaš po zaloški recimo od polja proti centru naletiš na SVETKA. no tm zaviješ proti njemu, potem pa še ene 50 m pa greš desno not. potem pa spet prva ulica zaviješ desno pa prvo dvorišče levo. to je tm :D sam me je zajebo. prvo reku 50k, potem ko sm pa prnesu da bo plačala zavarovalnica je pa kr napisu 78k za plačat. prav da je prej mislu brez davka,brez računa. sam useen, sej ni davk 50% da je tok zvišu ceno

A Peterca, ta ne dela dobro, je en avto že fouš naredu,tak da jaz k njemu ne grem več, tud za 19ko da se nekaj zrihta je hotu preveč,pol sem šel pa na Fužine,tam pri uni tovarnici( Totra al kaj je že), un pa dobr zrihta in še velik cenej naredi kot Petrca ;)

ubistvu ne. sm šou tud tja uprašat. ta je pa reku 70k brez računa. avto dobu zdej, naredu dobr,nikjer se ne vidi da je blo potolceno edin k se mal barve prelivajo. to pa itak povsod.nemoreš zadet barve 100%. sej bo sonce nardilo svoje pomoje...ko bo pac spet sijalo enkrat :)

Morbus|A
Nov uporabnik

Napisal/-a Morbus|A Pe okt 14, 2005 1:54 pm

Zakaj nobeden noče povedat za kakega vredu kleparja v lj?

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov