Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Kdo obnavlja vplinjače

Napisal/-a subi92 Če okt 20, 2005 10:22 pm

Živjo vsem skupaj, kot nadobudni uporabnik subaruja imam za turistično vožnjo ob kakih sončnih nedeljah tudi Peugeota 304 letnik 1974. Zadeva je taka da sem ga kupil leto dni, pošraufal zadeve, kleparsko ga bom malo popravil to zimo.
Avto imam registriran kot oldtimer in je vožnja prijetna in dost zastonjska vsaj glede zavarovanja.

Sedaj pa vprašanje, sedaj ko se je bolj mrzlo in se hočem normalno peljati po cestah mi avto non stop nekaj trokira in se mora segreti da sploh nekako normalno lahko speljem, vsako križišče je panika in za vsak slučaj vedno držim prst ob stikalu za vse 4 žmigavce ker ne vem v prvih minutah ali ga bom zazaugal ali pa normalno speljal. DA O PORABI NE GOVORIM (subi skor varčnejši :) )

Nekoč sem slišal da nekdo obnavlja Frgazerje (vplinjač) v Trzinu in nekdo v Škofji Loki, mene pa zanima če ima kdo od vas kake podatke itd.. da dam nastaviti frgazer tako kot je treba + nove dihtunge itd... Ostale stvari sem že zamenjal kot npr. platine, servis itd... Hvala
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe okt 21, 2005 12:05 am

če kaj poznaš škofjo loko...
to je v "gorajtah"
(bližnica med sv. duhom, in centrom šk. loke)

Slika

to je tista cesta med sv. duhom in modre obrobe šk. loke
(sorry nisem najdu boljše slike)
tip je pa stari maček... (majster)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Pe okt 21, 2005 6:17 pm

Bom poiskal, ali pa morda veš še koliko stane neki se je govorilo da okrog 15k sit pa me zanima če je teb že kaj obnavljal in ali si zadovoljen itd... :D
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
Marky
Nov uporabnik

Re: Kdo obnavlja vplinjače

Napisal/-a Marky So okt 22, 2005 2:39 pm

subi92 je napisal/-a: Nekoč sem slišal da nekdo obnavlja Frgazerje (vplinjač) v Trzinu in nekdo v Škofji Loki, mene pa zanima če ima kdo od vas kake podatke itd.. da dam nastaviti frgazer tako kot je treba + nove dihtunge itd...

V Trzinu, natančneje v industrijski coni, se je res nekdo ukvarjal s popravilom uplinjačev, vendar naj bi po nepreverjenih informacijah to obrt opustil oz. ga ni več tam.
Tisti drugi pa je:

Marijan Jereb, s.p.
Grenc 39
4220 Škofja Loka
Tel.: (04) 51 52 480

Možakar je res strokovnjak, a zna biti precej površen (sam sem moral zaradi njegove malomarnosti ponovno v Škofjo Loko). Obvezno se pred popravilom dogovori o znesku. Več na ZS.

Lp,

Marky
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov