cmoky je napisal/-a:Pozdravljeni,
Imam en problem...na opel astri l.1999 1.7TD opažam da mi zadnje čase utripajo luči in lučke na armaturi. Utripanje ni veliko, luči ne ugasnejo...gre le za spreminjanje jakosti svetlobe luči...to se mi prej ni pojavljajo...KAJ BI TO BILO LAHKO NAROBE???
Hvala za vaše nasvete,
Boštjan
Gricko je napisal/-a:cmoky je napisal/-a:Pozdravljeni,
Imam en problem...na opel astri l.1999 1.7TD opažam da mi zadnje čase utripajo luči in lučke na armaturi. Utripanje ni veliko, luči ne ugasnejo...gre le za spreminjanje jakosti svetlobe luči...to se mi prej ni pojavljajo...KAJ BI TO BILO LAHKO NAROBE???
Hvala za vaše nasvete,
Boštjan
daj muziko bol potiho
Samotar je napisal/-a:Mogoče slaba masa na varovalkah ?
BBoss je napisal/-a:eno od treh navitij na alternatorju ti verjetno ne deluje zato imaš efekt utripanja... vsak normalen avtoelektričar ti bo to potrdil ali ovrgel za tren oka
Gricko je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:eno od treh navitij na alternatorju ti verjetno ne deluje zato imaš efekt utripanja... vsak normalen avtoelektričar ti bo to potrdil ali ovrgel za tren oka
dvomim v tvojo trditev......če se prekuri eno od navitij ponavadi gori lučka za alternator/akumolator (ni pa nujno)...ampak v tem primeru stvar ne utripa!!le zakaj bi?? v tem primeru je ta problem, da ti alternator ne povni z 13.8V ampak le z recimo 11V...kar pa seveda ni dovolj.....
zaradi krtačk na alternatorju pa je možno da stvar utripa!
BBoss je napisal/-a:
hja ne vem, pri men je že bilo nekoč natančno tako in tudi kontrolna lučka za alternator ni gorela.
Po forumu brska: Google [Bot] in 21 gostov