Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

! Moj radiator je imel LuknjO - Nov je že zmontiran!

Napisal/-a Galantfrik To apr 29, 2003 5:50 am

:D
No sej sem vedel, da bo tole enkrat treba zrihtat - hladilnik je bil v takšnem stanju že ko sem avto kupil, pa je zadnje dve leti še nekako za silo delu - no zdej je pa čas za zamenjavo. Kar je nujno je nujno.
Včeraj sem se šel v Celje - v štacuno "Avtodeli Regnemer" in naročil novega, dobim ga v naslednjo sredo. Cena? 37.500 SIT - nov! Sem za foro tud klical na Mitsubishi pa so mi rekli, da originalni pride 101.000 SIT :shock: :shock: :shock:
Pa zihr je isti sam da gor piše Mitsubishi :lol:

Takole izgleda moj stari "KilleR", ki je pa že tolk bogi, da je ventilator non-stop pržgan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sej je na drugi strani - direktiva pod ventilatorjem še ena taka lukna... 8)
Slika :!: :!:
Zadnjič spremenil Galantfrik, dne Če maj 08, 2003 10:35 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

mark-shark
Nov uporabnik

Napisal/-a mark-shark To apr 29, 2003 6:17 am

Pa kaj si delu z njim :?: :!: :lol:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To apr 29, 2003 6:54 am

to je ziher od brzine! :wink:
Slika

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik To apr 29, 2003 7:49 am

Avto je bil mal "butnen" in potem tudi popravljen, še preden sem ga jaz kupil. Po mojem so rekli - no sej tale kiler bo pa še zdržu neki cajta - in res je zdržu. Sam glede na to, da nas čaka vroče poletje, je nov hladilnik najbolš kar lahko ta hip nardim. Me pride cca 5k SIT dražje, kot če bi ga dal obnovit (na novo satovje noter napelat) - pa še brez avta bom samo kako urco - tolk, da mi ga majstor noter namontira.
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 29, 2003 8:20 am

kaj a to si h šublju klicu?če si vem zakva ti je prjavu 100k.men je enkrat na pajerotu l.90 odjavu da pride nov auspuh 55k :!: Fora je da sm ga enkrat zadeu u eno ograjo in se je mau skrivu pa je ropotal.in grem jst h šubjlu... (pol sm ga pa h vinkotu pelu za 1000 popravt).
2 taka cvetka je pa bla->za notranji špegu(vzvratno ogledalo) 23990 sit :shock: :shock: :shock: ja valda,dej tistga iz ene totalke za 2000!(res da je biu mau drugačne farbe sam j*** ga)

drugač sem pa meu tud jst zelo lep hladilnik-> 2 vrabca na žaru :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik To apr 29, 2003 9:03 am

Ne ni bil šubelj - klical sem u Saminga, pa so mi rekl, da je to "kao original". No sej nima veze - k Štrudlu (Šublju) ne pokličem nikol več. Sem enkrat klicu, k mi je crknu ABS, pa se je ena teta jaula, sem reku, da rabim ABS enoto za Galanta l.1991, in mi je rekla: ABS? :shock: Kaj pa je to? Mi tega ne prodajamo! - Sem reku cipi naj mi da na telefon nekoga, ki se spozna na avtomobile :twisted: - Pa se čez 10 sekund zasliši v slušalki: "Stane Šubelj, prosim..." Sem ga vprašu, pa je začeu kolovratit - ne vem, pa to je staro, pa to treba čakat, pa ne vem, če mi lahko to zrihtamo, pa to je draga zadeva ... :o Sem mu reku, da niso resni in mu dol vrgu slušalko - pol pa od jeze še skor telefon u steno zabrisu!!!

Jebeš tak pooblaščen servis!

Jst imam enga kolega k mi vse sam zrihta, pocen je, zaupam mu, pa še nikol me ni zajebu - stanuje pa 5min hoje od mene - tko, da ga jst kr k nemu vozim... :lol:
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 29, 2003 5:07 pm

jup to je šublj :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Če maj 08, 2003 10:31 pm

Eko! Nov hladilnik je noter zmontiran in že pridno opravlja svoje delo :lol: ...
Prov hudo je k je tale hladilnik enkrat debelejši od originalnega - Je šlo noter še kak liter in pol več vode kot u prejšnega :D Že tko je velik - 72 x 45cm, pol je pa še noro debeu... Včeri smo ga noter zmontiral, pa sem šele danes prot večeru prvič ventilator zaslišu ko je zalaufu (po prevoženih 40km z novim hladilnikom). Tkole pa zgleda nov, no vidi se ga samo polovica, ker je na drugi strani ventilator gor...
Jebiga, more bit mal lepši sej je 12 let mlajši od unga :P :P :P
Slika
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov