PiLLLe je napisal/-a:Sem lastnik p406 letnik 96 bencinar 1.8 16V in kar se mene tice je pri avtu tako da kvari se naceloma ne razen ce si res nesramen do njega. Za eno leto odkar ga imam kakih bistvenih problemov nisem imel razen menjave nosilcev motorja ki so me posteno kostali denarja in zivcev ker v slo se tega neda dobiti razen da cakas mesec ali dvaImam pa sicer manjsi problem z napeljavo da mi vsake toliko casa malce zasteka in sicer kontakt se lepo prizge ko pa hoces prizgati motor pa strom izgine in ko se radio resetera zadeva deluje naprej normalno
Nekje je neka napaka odkriti se je pa neda
pravijo da imajo prve serije 406tic probleme z el. napeljavo
ampak avto je bomba na cesti
ce si ga lepo uzames je dober no ja vcasih mi ritnici zaspita od dolgcajta ampak recimo da bo
pa kar se mojega tice bi se posteno moral lotiti malo podvozja in sicer strjsati amortizerje in dati nizje vzmeti pa bo avto prava bomba na cesti
DrMr je napisal/-a:
... potem pa preveri mase na motorju, nad zaganjačem... nosilci motorja![]()
crkuje samo desni-gornji-zadnji, vsaj v MB so na zalogi..
Nasplošno rabljeni 406! res dosti muzike za malo denarja !!!
bajt je napisal/-a:Imam p406 HDI.Letnik2001,69000km.Do zdaj vse v redu.Pred 14 dnevi mi je crknila pumpa v rezervarju nafte.Strošekcca 20000 sit.Vožnja super,poraba med 5,7 in 6,7.Problem je samo v gorivu.Nikoli na PETROL.Samo OMV ali MOL.Slike so na Peugeot forumu ,rubrika moj Peugeot=nov član=.L P Bajt
bajt je napisal/-a:Sori,ker šele zdej odpišem.Zrihtou mi jo je en kolega,ki dela na CITROENU.Zamenjal sm sam.Sm meu srečo,da je crknla glih pred gasilskim domom.Avto hitro na kanal.dem. tanka(bil je poln), dem. pumpe. Pol je pršu kolega(štromar), sva razstavla ohišje pumpe.Poklicou sm za novo-od konkurence cca 60k.bILA JE SOBOTA,12.00!!!Me je peljal štromar do prej omenjenega(20km)v eno smer.Dobila pumpo(skor novo) za15k.Prišla nazaj vse zmontirala-njemu 5k.Še probna vožnja in drink-vse skup 2 uri.Če bi delal servis,verjetno 100k ne bi bilo dovolj.Res pa je, da mi je dal tip 1 leto garancije.Če crkne, mi da drugo đabe.Sicer pa sm malo razočaran,kajti ko sm imel HYUNDAI,je bilo vse![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 21 gostov