Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

ZAKAJ V AVTU SLIŠIM MAL PREVEČ HRUPA OD TUBE?

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne nov 13, 2005 12:48 pm

V avtu se mi zdi da mal preveč bobni..je mogoče da je kje pod podvozjem nastala kašna luknica v avspuhu?? Ali mogoče vpliva tud kvaliteta lonca?

hvala za odgovor

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne nov 13, 2005 1:23 pm

lej...tem si odprl tolk, da ni men nč jasno.
Sicer dobrodošel ,ampak tu se ne dela tako.
večina tem je bla že prežvečenih, tak da se poslužuj iskanja pod forumom, maš na levi gumbek prikaži menu(če še menija ni) tam zber iskanje pa se igraj...vse se da zvedet, samo če iščeš.

velik uspeha ;)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: ZAKAJ V AVTU SLIŠIM MAL PREVEČ HRUPA OD TUBE?

Napisal/-a sonček Ne nov 13, 2005 1:43 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:V avtu se mi zdi da mal preveč bobni..je mogoče da je kje pod podvozjem nastala kašna luknica v avspuhu?? Ali mogoče vpliva tud kvaliteta lonca?

hvala za odgovor

Najboljš boš naredu če boš na mestu mal dav gasa in pogledu pod avto če se kje ven kadi drugač je men piskal kot bi kakšen komban polet silirov koruzo in pol sem mehaniku pelu in je rekel da je ležaj kolesni seveda je bil že zelo nevaren po tem ko je začel piskat sem prevozil 100 km in če ga neb zamenu bi padu kolu stran oz. bi prestal v kakšnem jarku oz. bi lahko prišlo do zelo hudo prometne tako da kr hitro na servis oz. k mehaniku s tem se ni zaigrt.

Če maš zanič lonec ga lahko pelješ švasat zdraž bo tam 2 meseca pol bo pa treba menat vsekakor pa je najbolje menat ker avspuh je lahko zelo nevaren in pride lahko do okvar. mal si preber s pomočjo iskalnika......

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: DePalmo, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] in 19 gostov