DrMr je napisal/-a:... po drugi strani pa razumite pralce, ko mu nekdo pripelje blaten avto, da se lak sploh ne vidi, po pranju pa so za vse rise krive krtače,... osebno sem enkrat skozi gozd podrsal celo stran z vejami, vse se je videlo komaj čez par dni po pranju (ker je rise prekril prah iz gozdne poti) in seveda sem najprej pomislil na pralnico, po rekonstrukciji pa ugotovil, da sem bil sam kriv,... na srečo se je vse spoliralo,...
Blacky je napisal/-a:Evo ravnokar iz avtopralnice, kjer sem po čiščenju opazila dolgo prasko na havbi. Seveda pokličem fanta, ki je pral s štrajfiksom in mu pokažem zadevo. On seveda ni kriv. Zahtevam šefa, ki se bolj kot s prasko ukvarja z mojo nervozo. Naredi zapisnik in to je to. Pravi, da bo prišla komisija za avtoralnico in ugotovila ali je to res posledica čiščenja. Kako pa lahko oni dokažejo, če je bil tam še človeški faktor? Mislim...too much! Kva sem jezna. Kaj naj nardim, no???? A je mel kdo podobno izkušnjo? Kaj če je praska pregloboka in se ne bo dal zapolirat???![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov