Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Kaj storiti?

Napisal/-a Pudgar Uroš To nov 22, 2005 6:20 pm

Pred mesecem mi je nepazljivo zmanjkalo goriva. Od takrat dalje se včasih zgodi, da avto težko vžge, ali pa se ugasne celo med vožnjo (ob nizkih obratih ali na semaforju). Ponovni start zna biti včasih prav zamuden. Problemi niso konstantni, avto dela po mesec ali več brez problemov. Ko pa ga prime pa ima težave. Mehanik ne more najti okvare, če vedno ko se pripeljem do njega vse dela normalno.
Filter? Pumpa? Kaj z elektroniko?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To nov 22, 2005 7:21 pm

Jaz bi zacel z filtrom in scistil bi mrezivo v rezervoarju. To je najceneje za pogledati :) mozno je tudi da je kje kaki slab stik oz kaki konektor malo nagaja. Preveri vse to je prvo kar lahko naredis, vec idej pa trenutno nimam.

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš To nov 22, 2005 7:33 pm

Kk se pa pride do mrežice v rezervoarju? Filter bom že nekak pregledal in spucal ali pa zamenjal. O slabem stiku pa sem tudi že razmišljal in nameravam to jutri preveriti, ko bo dan.
Drugače pa hvala za nasvet!

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Če nov 24, 2005 8:22 am

Lahko da je crknila pumpa za gorivo. Ker ko ta gorivo vleče, dela pač z optimalno obremenitvijo. Ko pa potegne "v prazno" se močno zavrti in pregreje. Ker so nekateri njeni deli iz plastike, lahko da so se deformirali in se zatikajo. Če je tako, ni drugega kot zamenjat. Tak primer sem imel sam na Ladi Samari. Rotorček pumpe se je čist stopil.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: DePalmo, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] in 19 gostov