Samotar je napisal/-a:A ti to čisto resno ?
Avto ima dve polosovini ena je daljša, ena pa krajša saj menjalnik ni na sredini.
Torej polosovini gresta iz menjalnika na pesta oz na kolesi, tam sta tut ležaja. 'Čez' pesto je zmontiran disk, čez disk je pa feltna.
Samotar je napisal/-a:Nism mehanik, vsaj s papirjem ne. Pač se rad igram in probam čimveč narediti sam.
Samotar je napisal/-a:Dobr, pustmo tehnično pravilo izrazoslovje.![]()
Če te prov razumem ti je ležaj prežrl polosovino in semering, ker je pač 'na suho' drgnil.
To je nujno za zamenjat. S samim bobnom nebi smelo bit nič narobe.
Pri meni je tut cvilil ležaj. Pa je mehanik rekel da od mraza - blo je pozim - in se mu pač ni dalo pogledati. In zradi takega mehanika je fotr pri 130 na uro po LJ obvoznici dobesedno letel ko je zablokiralo zadnje desno kolo in mu je dvignilo avto. Kolo je gledalo par centi ven iz blatnika. Ko so avto razložili z avtovleke je kolo padlo stran.
Mislim, da je to dost dober argument za menjavo teh stvari.
Sam sem se naučil glih na lastnih napakah in ko sem gledal pod prste mehanikom in jih moril z vprašanji, tko da se nimam zdej za strokovnjaka in me ne tožt če boš kej zajebov :P
hermand je napisal/-a:Za kateri avto te zanima?
Tu je ena slika na kateri se vidi en del polosi, ki gre iz menjalnika proti kolesu, kjer je v pestu ležaj, kamor pride vtakjena polos.
A mi lahko poveš kje točn se nahaja bencinska pumpa.
Pa kaj je to tuljava.
Rad bi se mal naučil kere dele ma avto da mam sploh kej pojma.
Hvala
lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov