sonček je napisal/-a:Pri hladnem motorju se tega ne sliši
sonček je napisal/-a:A je možno da so dročniki ker ko je hladen motor ropotajo
Damjan19 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Pri hladnem motorju se tega ne slišisonček je napisal/-a:A je možno da so dročniki ker ko je hladen motor ropotajo
kaj zej, a ropota, ko je hladn al ne
![]()
![]()
![]()
že sinoči sm ti hotu odgovorit, da so najbrž dročniki, pa me je zmotl to, da pri hladnem motorju se zvoka ne siliši. zgleda tako, kot da bi se norca delu.
omega2.3td je napisal/-a:če dela tktk tk to je najverjetneje ojnica ali ima luft ali pa nekje zatika najbolje je vzet karter dol pa pogledat to če seveda ropot prhaja iz spodnjega dela motorja![]()
lp
omega2.3td je napisal/-a:če dela tktk tk to je najverjetneje ojnica ali ima luft ali pa nekje zatika najbolje je vzet karter dol pa pogledat to če seveda ropot prhaja iz spodnjega dela motorja![]()
lp
sonček je napisal/-a:omega2.3td je napisal/-a:če dela tktk tk to je najverjetneje ojnica ali ima luft ali pa nekje zatika najbolje je vzet karter dol pa pogledat to če seveda ropot prhaja iz spodnjega dela motorja![]()
lp
To sem zadnjič tudi pelaov k mehaniku ko mi je delov veliki servis pa mi je kr reku da če bom menu a ne hotu je da če ga bi prodal.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov