Tudi moje vprašanje se nanaša na Polo (classic limuzina, letnik 2000) ...
Namreč, pozimi, ko je zelo hladno, v avto lezem skozi zadnja vrata, če imam to srečo, da se ta sploh odprejo

Ukrepala sem že večkrat in se oglasila pri Vrtaču, a so mi vedno rekli, da gre za serijsko napako in da ne morejo nič. Posvetovala sem se s prijatelji in so mi rekli, naj gumo okoli vrat namažem z parafinskim oljem, sprejem itd. in vse sem naredila pa še vedno ni nič boljše!!! Kupila sem tudi sprej za ključavnico in trikrat lahko ugibate koliko je pomagalo ...
To se sicer dogaja že četrto leto zapored, zato mi počasi zmanjkuje potrpljenja in bi mi zelo koristilo, če bi mi lahko svetovali kaj naj naredim.
Zadnjič me je nek moški, ko sem plezla ven skozi zadnja vrata,celo obtožil, da kradem avto

Vendar to ni edina, tako imenovana serijska napaka pri mojem svtu; ob robu se lajšna vedno odlepi, pravtako pozimi pa imam vsako sezono težave z oknom, saj ta (avtomatsko pomikanje stekel) steklo enostavno pade ven

V sili ukrepa nameravam celo posneti tole moje pohajkovanje v avto in objaviti nekje, kar jim sigurno ne bi bilo v prid, saj je to antipropaganda zanje in za njihov zaslužek

Torej, če ima kdo podobne izkušnje, naj mi prosim svetuje kaj naj naredim in kako naj to, da se vrata ne odpirajo preprečim

Že vnaprej se vam zahvaljujem.