Slakutar je napisal/-a:No danes sem klical na citroen servis, in prijaznemu gospodu sem opisal mojo težavo. REkel mi je da v kolikor se avtomobil normalno zažene in motor deluje, ni potrebe da bi hodil na servis, da je verjetno prišlo do kakšne napake na katerem od senzorjev ali kaj podobnega (slab stik...vlaga ipd.). Se pa menda zadeva po 45 - ih vžigih resetira in takrat naj bi lučka ugasnila....nevem no...kaj pa če ne bo, ali naj avto vseeno peljem do servisa ...?

Lp,
Z
... ha-ha, ko ti bo pa sredi snežnega meteža crknil ob 23.55, po možnosti 31.12.pa bo kaj rekel ????
...se je kolegu prižgala lučka, on na poti na morje, kliče mene, mu povem naj za ziher gre nekje na test, v LJ stestirajo in rečejo : napaka v delovanju pritiska goriva, mogoče kakšna smet (halo!! smet v takšni tehniki) ni panike, plača 5k za test, cukajoče pride na morje in nato nazaj na Štajersko, drugo jutro avto več ne vžge (crknila pumpa v rezervorju)....uh sem imel srečo, da se ni zgodilo včeraj ponoči ob 2.00 h.... čez 14 dni ga pa kličejo (pač pooblaščeni servis ima ISO in spremlja nerešene primere), če se napaka še ponavlja,.... komaj sem ga pomiril, da ni šel osebno nazaj v LJ, ker mislim, da bi koga polomil...