šmeks je napisal/-a:Problem je lahko sledeč...če prav vem ima polo samo en vzvod ki gre v menjalnik...lahko se je odvil tisti vijak,tako da se zdaj suče v prazno. Tako da avto zapelji na dvigalo ter to tudi preveri. Če je pa to ok,potem pa je shodil menjalnik in ga bo potrebno odpret.
andrazzupan je napisal/-a:Meni se je nekaj podobnega naredilo pri traktorju. Ko sem dal v prestavo sploh ni mogel pretegniti, ko pa sem dal v ler je pa šel naprej z 2 prestavo. Problem sem rešil tako da sem nekaj časa menjal pa probal spustiti kuplengo. Menjal sem v vse mogoče prestava, čez nekaj časa pa se lahko normalno speljal. Če ti pa to ne rata pa moraš podret menjalnik. To pa se naredi zaradi tega če hitro prestavljaš med prvo in rikverc - prestaviš v rikverc ko se še naprej peleš.
svabo je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:Problem je lahko sledeč...če prav vem ima polo samo en vzvod ki gre v menjalnik...lahko se je odvil tisti vijak,tako da se zdaj suče v prazno. Tako da avto zapelji na dvigalo ter to tudi preveri. Če je pa to ok,potem pa je shodil menjalnik in ga bo potrebno odpret.
Jest mam lupota ampak ma tud samo en vzvod in ta vijak je zategnjen tko kt je treba.
Fotr je reku da so not kokr ene "vilce " in da so se lohk polomile.
Moj avto je bil čist pri miru k sm ga zalavfal in je bla ročka u leru in je kr skoču naprej!!
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov