Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Blacky
Novinec

VEROVŠKOVA SUCKS!!!!

Napisal/-a Blacky To jan 03, 2006 9:57 am

Pa to ni res. Na prvem servisu 23.11.05 sem serviserju povedala, da se prtlažnik ful težko odpira in naj pogledajo kaj je narobe. Fantje ugotovijo, da so šli amortizerji. Avto je seveda še v garanciji in oni zagotovijo, da jih bodo naročili in me poklicali. Ja valda. Po 3 tednih jaz pokličem njih in oni ne vejo nič o teh amortizerjih. Pa jih naročijo še enkrat, ker se je nalog izgubil. Me bodo poklicali čez en teden. Čakam, čakam...nihče ne pokliče, zato spet jaz pokličem. Pravijo, da ni delov na zalogi HALO!!!, ampak so v Avstriji in da me bodo poklicali nazaj kdaj bodo v Slo.
Men poč film in pokličem vodjo servisa, ki seveda zagotovi dostavo amortizerjev v najkrajšem možnem času. To je bilo 20.12.05. Zdaj pa se jest sprašujem, če je iz Aut pošiljka šla s konji, ker se mi zdi lapsus, da bi en kos vozili tok časa.
:?: Kaj bi storili v mojem primeru, glede na to, da so drugi servisi še slabši. :?:

P.S: Aja pri menjavi brisalca, le tega niso znali postaviti v vodoravni položaj, da bi ga zamenjali. Uničili so brisalec, ker se zdaj ne skrije več pod zaščito. (Toledo ima postavljene brisalce navpično in so skriti pod zaščito). O moj bog, kje je tukaj strokovnost, profesionalnost????

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To jan 03, 2006 10:07 am

Kolkr sem gledal pri summitu, imajo to veliko bolj zategnjeno kar se tice samega dela. Jim full pod prte gledajo, pa solanja mesecno ce ne tednesko. Drgac pa na summitu imajo dobavo robe veliko bolje urejeno. Dnevno, tedensko, mesecno dobivajo posiljke.
Recimo ko sem sesu avto pa sem rabil felgo, sem jo narocil pred 12 uro, naslednji dan je bila na mojem avtu.

Drgac pa ni prvic da sem jih slisal cez verovskovo. Predvsem sem zmeraj slisal, da ce je nekaj narobe, ti pol avta zamenjajo po nepotrebnem.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jan 03, 2006 10:24 am

Nu-NRG je napisal/-a:Kolkr sem gledal pri summitu, imajo to veliko bolj zategnjeno kar se tice samega dela. Jim full pod prte gledajo, pa solanja mesecno ce ne tednesko. Drgac pa na summitu imajo dobavo robe veliko bolje urejeno. Dnevno, tedensko, mesecno dobivajo posiljke.
Recimo ko sem sesu avto pa sem rabil felgo, sem jo narocil pred 12 uro, naslednji dan je bila na mojem avtu.

Drgac pa ni prvic da sem jih slisal cez verovskovo. Predvsem sem zmeraj slisal, da ce je nekaj narobe, ti pol avta zamenjajo po nepotrebnem.

LP, Klemen

Dobro, take reklame za forda pa spet ne rabis delat.

Glede servisa pa poznam kako ti je, sem na šipo čakal več kot mesec dni.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To jan 03, 2006 10:37 am

Courage™ je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Kolkr sem gledal pri summitu, imajo to veliko bolj zategnjeno kar se tice samega dela. Jim full pod prte gledajo, pa solanja mesecno ce ne tednesko. Drgac pa na summitu imajo dobavo robe veliko bolje urejeno. Dnevno, tedensko, mesecno dobivajo posiljke.

LP, Klemen

Dobro, take reklame za forda pa spet ne rabis delat.

Glede servisa pa poznam kako ti je, sem na šipo čakal več kot mesec dni.

Ni bilo misljeno kot reklama .. ceprav sem fordovc ;) so tudi doloceni servisi pri fordu v kurcu.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jan 03, 2006 11:35 am

pri renaultu je tudi dnevna dobava delov, oz. tedenska, samo, če pa dela ni na zalogi v NM, je pa treba čakat od 7-10 dni, kar naložjo cel kamion in ne bojo vozil samo enih amortizerjev dol...
Slika

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx To jan 03, 2006 11:37 am

kaj ne poveš? ;) , mislim da bi blo pametno da se oglasiš v radovljico k pooblaščenem serviserju za seat, al pa da jih osebno!!! posljes u p.m. zarad brisalca in prtljaznika in vsega. :!: :!: , moj brat je mel tud probleme pri drugem servisu pa je klical na upravo, napisal eno pritozbo in je bilo vse rešeno v najkrajšem moznem času. pelj jim avto in dokler ne naredijo ga ne odpelj, vmes pa naj ti dajo nadomestnega..postav se mal zase ženska no ;) ;) ..pa upam da nisi preveč živcev zgubla zarad boge praske neki časa nazaj ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 03, 2006 11:55 am

No glede Verovškove mam tut sam bolj neprijetne kot prijetne izkušnje sam hodim na servis v Kamnik in povem da robo za SEAT dobijo v roku 3 dni tko so mi dobili dele iz lagerja v nemčiji v enem tednu in sicer je šlo za celoten mehanizem klime pri Ibizi pa tut zmontirano je blo v enem dnevu pa še nadomestni avto sem dobu :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Re: VEROVŠKOVA SUCKS!!!!

Napisal/-a no_name To jan 03, 2006 12:00 pm

Blacky je napisal/-a:Pa to ni res. Na prvem servisu 23.11.05 sem serviserju povedala, da se prtlažnik ful težko odpira in naj pogledajo kaj je narobe. Fantje ugotovijo, da so šli amortizerji. Avto je seveda še v garanciji in oni zagotovijo, da jih bodo naročili in me poklicali. Ja valda. Po 3 tednih jaz pokličem njih in oni ne vejo nič o teh amortizerjih. Pa jih naročijo še enkrat, ker se je nalog izgubil. Me bodo poklicali čez en teden. Čakam, čakam...nihče ne pokliče, zato spet jaz pokličem. Pravijo, da ni delov na zalogi HALO!!!, ampak so v Avstriji in da me bodo poklicali nazaj kdaj bodo v Slo.
Men poč film in pokličem vodjo servisa, ki seveda zagotovi dostavo amortizerjev v najkrajšem možnem času. To je bilo 20.12.05. Zdaj pa se jest sprašujem, če je iz Aut pošiljka šla s konji, ker se mi zdi lapsus, da bi en kos vozili tok časa.
:?: Kaj bi storili v mojem primeru, glede na to, da so drugi servisi še slabši. :?:

P.S: Aja pri menjavi brisalca, le tega niso znali postaviti v vodoravni položaj, da bi ga zamenjali. Uničili so brisalec, ker se zdaj ne skrije več pod zaščito. (Toledo ima postavljene brisalce navpično in so skriti pod zaščito). O moj bog, kje je tukaj strokovnost, profesionalnost????

no da nisi dobil amortizerjev bi še požrl, ampak da niso znali zamenjat brisalca, je pa višek :bonk

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Napisal/-a ahiM To jan 03, 2006 1:37 pm

Tkole bom povedu. Dons je teh servisov in delavnic malo morje in imate vso pravico, da greste, kamor se vam zdi. Kar se tiče garancije pa je seveda le potrebno upoštevat podatek, ali je določen serviser tudi pooblaščen za popravila določene znamke.

Kar se tiče profesionalnosti in nevem česa še vse pa lahko samo rečem, da je takih servisov malo dandanes. Veliko jih je, ki bi samo kasirali, zavajali nevedne stranke, delali doktorate iz površnosti, se izživljali z avtomobili strank itd. itd. itd. - skratka, delali nič (pa še tisto kar naredijo je za en drek) in služili mastne denarje. Da ne omenjam, kako so vsi lizunski in ti lezejo v rit takoj ko stopiš čez vrata, ko pa dobiš avto nazaj je pa še bol zjeban kot je bil prej. Pa bože nedaj da pogledaš račun!
To je eden izmed razlogov, zakaj moja noga ne bo nikoli (dokler vozim avto, ki ni v garanciji) prestopila vrat pooblaščenih servisov, razen določenih (hvalabogu!) izjem.

Na uradni spletni strani Seat Slovenija imajo seznam pooblaščenih servisov pa si tam malo preglej, kako in kam. Nekaj malega za vzorec (gledal sem LJ in KR z okolico) pa naj kdo pokomentira, kje je že bil, kje je bil zadovoljen in kje ne itd.

AVTO CERAR d.o.o.
pooblaščeni servis
Tkalska pot 6,
1241 Kamnik
Telefon: 01/839-50-40, 01/839-50-39, 041-352-243
Telefax: 01/839-50-41

CARCOMMERCE s.p.
pooblaščeni servis
Ljubljanska cesta 16
1270 Litija
Telefon: 01-898-04-40, 01-898-31-73
Telefax: 01/898-04-45
Internet: www.carcommerce.si
E-Mail: rudi.japelj@porsche.si

JORAS CENTER Marija Joras s.p.
pooblaščeni servis
Ob železnici 7
1310 Ribnica
Telefon: 01/83-69-040, 01/83-61-127
Telefax: 01/83-61-045
E-Mail: marija.joras@siol.net

AVTOHIŠA MEZE -Matjaž Meze s.p..
pooblaščeni servis
Lancovo 10
4240 Radovljica
Telefon: 04/530-30-00, 04/531-50-00
Telefax: 04/531-50-00
E-Mail: matjaz.meze@porsche.si
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jan 03, 2006 2:34 pm

malce v pomoč http://www.avtomobilizem.com/katalog in ste vabljeni da še kaj dodate,komentirate itd. le z vašo pomočjo si bomo drug drugemu pomagali!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To jan 03, 2006 5:51 pm

Nevem kaj bluzite o servisih drugih avtomobilističnih znamk. Človek menda ne bo peljal seata v garanciji na fordov servis. Ste kot politiki. Govorijo a nič pametnega ne povejo. Kaj storiti v takem primeru? Nič kaj dosti. Morda bi pogovor s poslovodjo trgovine kaj pomagal ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 03, 2006 5:57 pm

Ta tema se nahaja tut na nešem forumu (userbar spodaj) pa kr neki komentarjev je o tem kateri servis in kje tko da če koga zanima naj se oglasi :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To jan 03, 2006 6:02 pm

Za VW dobivajo slovenske delavnice dele iz Avstrije in večinoma so te dostave dnevne, tako da _nikakor_ ne bi smel biti problem dobiti amortizerje za zadnja vrata. Brisalca ti pa ravnotako ne smejo uničiti.

Moj predlog je, da napišeš pismo vodji servisa, ali pa, če je ta neresen pa kar samemu direktorju, kjer zahtevaš, da popravijo brisalec v prvotno stanje in prosiš, za amortizerje za zadnja vrata. Vmes pa omeni še možnost pritožbe na samo tovarno, če drugače ne gre in mislim, da bi moral biti problem hitro rešen.

Sramota. :(
Slika

silver_supra
Nov uporabnik

Napisal/-a silver_supra To jan 03, 2006 6:13 pm

fantje men rihtajo ze cca. 5mesecev naslonjalo za roke-isto v garanciji&bom pocas sou tja in enga posteno na .... ruknu! Taki majmuni, da nikol vec od blizu ne pogledam seat-a! Mamo jim nesposobno :x

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 To jan 03, 2006 7:04 pm

Tudi jaz sem imel slabe izkušnje z Verovškovo. Priporočam servis v Radovljici. So bolj prijazni, hitrejši, bolj strokovni in verjeli ali ne, tudi cenejši za približno 10%. Pa še to: ko si naročen se ne čaka kot na Verovškovi, da se najdejo serviserji!!!!!

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito To jan 03, 2006 7:24 pm

Jest ti svetujem da servise delaj v avtohiši MEZE.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Sr jan 04, 2006 12:16 am

ja kaj pometem ostali servisi dobivajo od kod drugod nadomestne dele kot pa Verovškova, da ga pošiljate drugam?

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jan 04, 2006 1:04 am

Po mojem kar na istem naslovu, samo da so malo bolj resni in kakšen del kdaj pa kdaj tudi naročijo. :)
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

MOSKITO
Nov uporabnik

[color=red][b]VEROVŠKOVA JE ZAKON!!![/b][/color]

Napisal/-a MOSKITO Sr jan 04, 2006 9:50 am

SEM LASTNIK 3 VOZIL ZNAMKE SEAT IN V 3 LETIH NISEM IMEL NITI ENE SLABE IZKUŠNJE NA PODROČJU SERVISA ALI REZERVNIH DELOV. IMEL SEM TEŽAVO Z ELEKTRONIKO, KI SO MI JO LAHKO REŠILI LE NA VEROVŠKOVI. TUDI Z GARANCIJO SEM IMEL OPRAVKA NAKAR SO SE SAMI PONUDILO ZA POMOČ IN ZAMENJAVO REZERVNEGA DELA V DOGOVORJENEM ROKU. HVALA VSEM ZAPOSLENIM NA PORSCHE VEROVŠKOVI IN OSTANITE TAKŠNI KAKRŠNI STE BILI DO SEDAJ.

P.S.: VSEM OSTALIM PA : TUDI STRPNOST JE DEL BONTONA, KI PA GA SLOVENCEM PRIMANKUJE.
Don"t worry be straight!!!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Re: [color=red][b]VEROVŠKOVA JE ZAKON!!![/b][/color]

Napisal/-a Jorgi Sr jan 04, 2006 9:53 am

MOSKITO je napisal/-a:SEM LASTNIK 3 VOZIL ZNAMKE SEAT IN V 3 LETIH NISEM IMEL NITI ENE SLABE IZKUŠNJE NA PODROČJU SERVISA ALI REZERVNIH DELOV. IMEL SEM TEŽAVO Z ELEKTRONIKO, KI SO MI JO LAHKO REŠILI LE NA VEROVŠKOVI. TUDI Z GARANCIJO SEM IMEL OPRAVKA NAKAR SO SE SAMI PONUDILO ZA POMOČ IN ZAMENJAVO REZERVNEGA DELA V DOGOVORJENEM ROKU. HVALA VSEM ZAPOSLENIM NA PORSCHE VEROVŠKOVI IN OSTANITE TAKŠNI KAKRŠNI STE BILI DO SEDAJ.

P.S.: VSEM OSTALIM PA : TUDI STRPNOST JE DEL BONTONA, KI PA GA SLOVENCEM PRIMANKUJE.

pisanje z velikimi tiskanimi crkami pomeni kricanje! Samo v vednost...da ne bo kdo zastopil, da se deres, ker vidim, da si nov uporabnik...

lp, j
Obey me. You'll be happier.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov