jorgeus je napisal/-a:Bilo je vec deset let nazaj, avto 101-ka...tok casa grel z vzigalnikom, dokler nismo lohk odklenil...![]()
Obstaja sprej za kljucavnice, imajo ga na pumpi, ne spomnim pa se imena...
Tisti ki nimajo avta na daljinsko zaklepanje to še vedno počnejo
samson33 je napisal/-a:Vozim SEAT Cordobo Vario l.99 s centralnim zaklepanjem (brez dalinca). Danes nisem mogel odpreti ne voznikovih ne sovoznikovih vrat, zato sem lezelskozi gepek-prtljažnik. Ko sem iz notranje strani odprl vrata je centralno zaklepanje normalno delalo in vsa vrata sem lahko odprl.
Prebral sem nekaj o menjavi centralnega zaklepanja, pa me zanima če se da centralno zaklepanje dograditi v daljinskega.
Fullback je napisal/-a:sevnican je napisal/-a: Prodajajo pa poseben "stick" v obliki šminke s katerim pozimi namažeš gumo pri vratih.
guma nima v tem primeru nobene veze...problem je v ključavnicah!!!
lp
samson33 je napisal/-a:Zanimajo me vaše mnenje kako odpraviti to težavo oz. kako jo vi odpravljate.
sevnican je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:sevnican je napisal/-a: Prodajajo pa poseben "stick" v obliki šminke s katerim pozimi namažeš gumo pri vratih.
guma nima v tem primeru nobene veze...problem je v ključavnicah!!!
lp
Kaj pa ko ti med vrati (po gumi) zamrzne in ne moreš odreti vrat? Takrat ni problem v ključavnici.
viola je napisal/-a:če hočete mene poslušat. v ključavnico daš ključ ampak sam toliko da odpreš loputico. poleg ključa nacediš z šprickantico mal olja. bilo katerega in nobenih težav več. to nardiš parkrat na zimo. wd40 je šit ker izhlapi a olje ostane mogoče en mesec v funkciji.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov