Imam kangoja 1.2 letnik 2000.Avto je v redu ampak se mi je zadnji mesec trikrat zgodilo da ni vžgal.Kontrolka za blokado normalno ugasne.zaganjač normalno vrti avto pa ne vžge.Čez pol ure spet poskusim in avto normalno vžge.Kaj je narobe?
LP Zoran
Pozdravljen.
Kolega je imel podoben primer, pravzaprav enak. Računalnik ne prepozna kode v ključu in zato ne piuusti vžgati avtomobila. Kot da bi s katerim drugim ključem rad prižgal avto. Rešitev je bila ta: renault servis, kjer ti dekodirajo avto in ključe ponovno.
js mam tud podoben problem, ene 3x mi ni vžgal,ma vedno ko je bil topel,a potem je možno to ključ al pa senzor vztrajnika?Sm ga peljal na računalnik ma ni pokazalo nič.
LP
saks je napisal/-a:js mam tud podoben problem, ene 3x mi ni vžgal,ma vedno ko je bil topel,a potem je možno to ključ al pa senzor vztrajnika?Sm ga peljal na računalnik ma ni pokazalo nič. LP
Če ne vžge vroč avto, pol ko je ohlajen pa, je napaka senzor vžiga. Pa na računalniku se to vid. Jaz sem mel te težave, pa sem peljal k zasebnem serviserju z računalnikom, pa je odkril napako. Čudno je, da ti na računalu ni nič pokazal.