pele je napisal/-a: Potrdil je glasnost gum.
Moje mnenje je , da sem naleten na kakšno tovarniško napako.dj_em je napisal/-a:pele je napisal/-a: Potrdil je glasnost gum.
nevem no po AMZS-jevem testu so te gume zelo tihe
INFINITI je napisal/-a:nehajte no - boste vsi rekli da so te zimske UG7 enako glasne kot vaše poletne gume?
-Popolnoma normalno je da ti "šumi", tudi jaz imam ug7 (pred tem 2X ug6) in so bile VEDNO precej glasnejše - to kar slišiš so lamele ki so obilno nametane na površino gume, tako da ne gre za nobeno nenavadno glasnost, še posebej ug7 ima goste in globoke lamele. Še posebej ko daš gas gas se slišijo te lamele na avtocesti.
Don`t wory about it smajli - vse je v popolnem redu
.Zanimivo je to , da se ta zvok pojavi kar naenkrat( kakor , da bi ga s stikalom vklopil). Drži pa to, da ko dodaš gas se sliši še bolj.INFINITI je napisal/-a:nehajte no - boste vsi rekli da so te zimske UG7 enako glasne kot vaše poletne gume?
-Popolnoma normalno je da ti "šumi", tudi jaz imam ug7 (pred tem 2X ug6) in so bile VEDNO precej glasnejše - to kar slišiš so lamele ki so obilno nametane na površino gume, tako da ne gre za nobeno nenavadno glasnost, še posebej ug7 ima goste in globoke lamele. Še posebej ko daš gas gas se slišijo te lamele na avtocesti.
Don`t wory about it smajli - vse je v popolnem redu
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov