Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Rafter
Nov uporabnik

Kraj: Southern District of Maribor

Chrysler Voyager 2,5 SE - težave s števcem

Napisal/-a Rafter So jan 14, 2006 11:52 am

Lep pozdrav vsem. Sicer spadam med tiste, ki dosti beremo ta forum, pa manj pišemo, tokrat pa vas bom prosil za pomoč - ker namreč vozniki Chryslerjev nimajo svojega Foruma... :wink:

Na klubu imamo Voyagerja 2,5 SE, letnik 1995 (to so tisti ta prvi Voyagerji v SLO) s prevoženimi 150k km. Avtek leti v redu, porabo pač toleriramo (11 relacija, 15 po mestu), saj se nas lahko na treninge pelje 7 + kibla na strehi + prikolica z rafti, pa še vedno diha s polnimi pljuči.
Pred dobrim tednom (v času tistega močnega sneženja) mi je med vožnjo "crknil" števec hitrosti (in kilometrov), kmalu zatem pa se mi je prižgala lučka "check engine". Doma si vzamem čas, dotočim olje (ni bilo pod minimumom), pregledam vse detajle okol mašine (vse OK) in začnem iskat zajlo za števec, pa ugotovim, da je nima.
Se pravi: elektronika. Ker je malo mrzlo, stvari še nisem odpiral, sem pa dobil cene nadomestnih delov:
- zobnik v diferencialu: 1.100 SIT
- senzor v diferencialu: 17.322 SIT
- plošča števca: 62.700 SIT
- board computer: 139.800 SIT.

Zdaj samo milo prosim, da se bo popravilo začelo (in končalo) kje na vrhu seznama.

Če pa se ne bo, me zanima, ali imate kak predog, kdo bi (po možnosti kje na našem koncu SLO) brkljal po ploščah in board computerjih?

LP, Uroš
----------------------
+386 41 757-257, +386 40 757-257
rafter@siol.net
http://www.rafting-klub-mb.si
Slika
----------------------

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So jan 14, 2006 1:56 pm

ti bom u pondelk povedu tel.št. od enga pacienta ki ima ene par chryslerjev za dele nekje gor na Jančah sam mam telefonsko na šihtu oz. jo ma sodelavc ker je prej mel isti avto kot ti pa je dostkrat kej rabu

denzl
Nov uporabnik

Kraj: vodice

Napisal/-a denzl Ne jan 15, 2006 12:23 am

pravi naslov za tebe je avtoelektronika črnuce ki se s temi stvarmi ukvarja.
http://www.chiptuning.si
vprasaj mogoče ti bojo pa znali pomagati.

lp
denzl
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov