Nasveti in napotki ter povpraševanja...

vR5GTT
Novinec

Renault laguna l95-gretje

Napisal/-a vR5GTT So jan 14, 2006 7:01 pm

Ta ku..ev avto men ne greje sploh! Pa sm zamenju termostat, spucal vse cevi, hladilnik, pečko kabine, men sploh ni jasn kaj bi še lahko bilo!? Takoj ko sm to naredil je bilo dobro dones se grem pelat katastrofe isto! Res pa je nekej, da imam hladen spodnji del hladilnika in cev, ki gre od hladilnika do vodne pumpe in sicer ni cela hladna čist pr vodni pumpi je vroča, kšnih 20cm pred hladilnikom hladna vse ostale cevi so vroče! Kaj lahko še naredim?
R5 GTT

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jan 14, 2006 7:27 pm

ko imaš avto segret,potipi tisti dve cevi,ki gresta v kabino,ter poročak kaj si ugotovil.?
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT So jan 14, 2006 7:29 pm

Vroče sta!!
R5 GTT

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jan 14, 2006 7:35 pm

hmm po pravilih ti bi moralo potem greti. Po vsej verjetnosti,ko ti notri naštimuješ hladno/vroče,da se ti loputa ne premakne. Lahko se ti je iz stikala kaka zajlica snela,se kaj zlomilo itd. Tko da ne premakne lopute.

Treba bi blo pogledat,ampak če sta tisti dve cevi vroči,potem je tudi pečka vroča. Kaj pa poleti,ali se ti je avto kaj pregreval? Ker je lahko tudi kaj z vodno črpalko narobe. Pri VW se snamejo lopatice,zadnjič sem mel ax kjer so dobesedno prerjavele in zato voda ni krožila okoli.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT So jan 14, 2006 7:44 pm

Kšn mesec nazaj narejen tavelik servis jermena napenjalc vodna pumpa. Avto ima vse avtomatsko premikanje loput na motorčke. Pečka je topla piha pa mlačn zrak. Aja pa prezraču sm sistem tko da to tud lahko izključmo.
R5 GTT

ivan sar
Nov uporabnik

Kraj: sl.konjice

laguna ne greje

Napisal/-a ivan sar So jan 21, 2006 9:57 pm

:twisted: :twisted: s tem imam tud jaz probleme
laguna

dare8019
Nov uporabnik

Kraj: Cele

Napisal/-a dare8019 To jan 24, 2006 9:18 pm

Če si sčistil notranji grelec samo tako da si ga spral z vodo, to nima nobenega učinka(saj voda ne kroži dovolj da bi grela). Kajti zabije se v sami notranjosti in sicer tako močno da ga moraš demontirat, razdreti ter temeljiti prečistiti vse kanale, ter ponovno dobro zatesniti (ali pa zamenjati z novim). ter ponovno vse dobro izračiti
v primeru da sistem ni dovolj dobro spran se ti bo grelec ponovno zamašil.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov