Zanima me kje se nahaja senzor za ABS in ESP???Serviser pravi,da je potrebno demontirati kompleten volan,da zamenja senzor.Prosim za čim več informacij!
Nevem od kod ti je to serviser izvlekel,senzorji se nahajajo v pesti in verjetno ni zanič,mogoče je samo zamazan ali kaj takega in ti javlja napako zato se raje še malo vozi naokrog,(ali pa umij podvozje ).In ti tvojmu serviserju povej,da rab senzorje v glavi
Za ABS in ESP mi gori lučka na armaturni plošči,pa zavore ne primejo kot bi mogle,zavira brez ABS-a.Serviser pravi,da mi zamenja te senzorje bi popravilo prišlo okoli 100.000sit,ker bi moral demontirati cel volan.
Na testerju se lepo vidi,kater senzor ne dela. Tko da ne vem kaj tam na servisu mutijo. Zakaj ne deluje je pa več razlogov: lahko je poškodovan (kje prekinjen kontakt) slab stik v konektorju,zanič,možno da zaradi svinjarije okol njega ne deluje. So bli pa primeri,da je konektor ki gre na računalnik mel slab stik,pa je zato svetila lučka. No jst sem mel že 2 primera,da sem fajn našpricu konektor od rač. dal skup,pa je blo. Sam prej naj na testerju pravilno ugotovijo. Drugače pa pelji nekomu,ki ima doma vag-com...pa se sproba.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.