Nasveti in napotki ter povpraševanja...

ninos
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

popravilo razpoke na hladilniku vode...kako?

Napisal/-a ninos Sr jan 18, 2006 1:13 pm

Pozdravljeni!

Imam problem z hladilnikom vode. Pred kakim tednom sem z avtom zadel v sneg in se mi je zlomil hladilnik na avto. Nakar sem šel po drugega na odpat...in smo ga zmontirali. Seveda bi blo prelepo če bi držal vodo...spušča. Zaj pa ne vem kaj naj...hladilnik ima manjšo razpoko on sem mislil, da jo bi z nekim lepilom zalepil. Torej, ali ve kdo katero lepilo bi bilo primerno za to. Ali kdo ve kje varijo plastiko (v okolici Ptuja ali Maribora)? Prosim za pomoč...to bi moral čimprej rešit.

Hvala!
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Sr jan 18, 2006 1:25 pm

če bi bil kje iz LJ ali okolice bi ti lahko pomagal,tko pa...Žal.

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Sr jan 18, 2006 1:30 pm

Pozdravljen!

Obstaja en prašek, ki ga vsuješ not in ti to luknjico zamaši..ne sme pa biti prevelika. Ta prašek bi se ga moralo dobit v vsaki boljši trgovini z avtodeli oz. pri poklicnih mehanikih.
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr jan 18, 2006 1:32 pm

Jst sem kupu eno tekočino k jo notr zliješ, sam luknja ne sme bit prevelika.

kandy
Novinec

Napisal/-a kandy Sr jan 18, 2006 3:47 pm

Kupiš tekočino za popravilo hladilnikov.Dobiš v trgovinah z avtodeli..cena 1000 sit nekje.vliješ not pa pustiš avto da se segreje.pa ne se sekirat če bo spet puščalo kmalu,meni je tudi,samo potem se pa spet zamaši in pri meni zdaj ok že mesce,no ni nobenih sledi vode več.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr jan 18, 2006 3:55 pm

Kratkoročna rešitev je, da vliješ beljak od j***a not in ko beljakovine pri visoki temperaturi zakrknejo, se beljak skuha in zamaši luknjo. Preverjeno.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov