RoZleht je napisal/-a:bi znal bit potenciometer na plovcu ... tak nasvet sm dobil od enga k se ful spozna na renaulte ... sicer v mojem primeru za cliota, ampak kej hudo drugac ne more bit ...
sonček je napisal/-a:Da ne bom po nepotrebnem odpiral nove teme bom, kar tukaj na kratko opisal, kaj bi moral menjat.
Gre se glede števca-kazalec za hitrost kar naprej premika dol in gor.(če vozm 50 km/h sploh ne kaže točne ker se premika od 48-53 km/h.
Če niste kej razumel pa vprašte.
Kaj je tukaj za popravt.
lp
pugi405 je napisal/-a:RoZleht je napisal/-a:bi znal bit potenciometer na plovcu ... tak nasvet sm dobil od enga k se ful spozna na renaulte ... sicer v mojem primeru za cliota, ampak kej hudo drugac ne more bit ...
Čaki čaki... potenciometer na plovcu? Tist se pa res spozna jaKolkr jst vem, samo ena masa drsi po uporu in le ta z napetostjo prek žice upogiba nek bimetal k se krči in razteguje, da se pol kazalec premika. Če ne verjameš poglej na www.howstuffworks.com
Walker_P je napisal/-a:Sonček: Si mogoče kdaj armaturko dol pobiru pa razstavu kazalc za hitrost? Če si to nardil zna bit v tem problem, da nisi vredu staknu skup, mam isti problem, sam trenutn se mi ne lub razdirat.
Walker_P je napisal/-a:Jp sonček tak ko si reku. Men je isto delal, pa sm razdru kazalc pa vse( seveda je blo vse tko bol naret, napol raztakjen), sestavu nazaj, sam zj spet začel tko delat. Se da porihtat, pa nč kej resnga ni. Včasih se celo zgodi, da zaniha več kot pa za cca. 10km/h, celo za 100-120km/h zaniha, sam se ne sekiram preveč, vse ob svojem času.
pugi405 je napisal/-a:RoZleht je napisal/-a:bi znal bit potenciometer na plovcu ... tak nasvet sm dobil od enga k se ful spozna na renaulte ... sicer v mojem primeru za cliota, ampak kej hudo drugac ne more bit ...
Čaki čaki... potenciometer na plovcu? Tist se pa res spozna jaKolkr jst vem, samo ena masa drsi po uporu in le ta z napetostjo prek žice upogiba nek bimetal k se krči in razteguje, da se pol kazalec premika. Če ne verjameš poglej na www.howstuffworks.com
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov