Zanima me kake kej mate izkušnje z Fiat servisi Fiatovci iz avtomobilizma.com. Js sm svojga Bravota novga kupu pr Žunterju v Okonini mal pred Ljubnim. Pa sem si reku da če sem raskiru za nov avto ga bom vozu tud kr na pooblaščeni servis, in to kr tja kjer sem ga kupu. Sej k člouk kupuje avto so tk al tk vsi prodajalci prijazni sm da prodajo, pol pa ni vse lepo kar se sveti. Sej drgač toti Žunter kr popravi, sm moti me pa to k ti reče prid ob uri pol pa čakaš k budalo, pa še to me moti k en cajt dela na tvojem avtu pol pa še šraufle na petih zraven. Nazadnje k sem bil pr njemu, sem šou menjat hladilno tekočino, in zgodba se spet ponovila. Naročen bil ob 8 in bil js točn, pol pa dela en cajt na mojem pa še na petih zraven, tak da sem bil gotov ob 11.30. Tak da zdej sem se definitivno odloču da menjam serviserja. Pa me zanima kerga kej priporočate. Gor pr Slovenj Gradcu je tud en pa me zanima kak je kej če ker ve. Al pa če je kje drgje npr. Celjski oz. Koroški rajon (ker sme pač iz okolice Velenja

) kak tak k nardi tist kar je treba pa to v razumnem času.
Hvala bogu pa vsaj ta, da če je že serviser do kurca, vsaj avto laufa k švicarska ura

.
Pa hvala za informacioje!
Lp
Fiat Bravo :P