Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Reševanje problema glede vžiga

Napisal/-a sonček To feb 07, 2006 9:51 pm

Pozdravljeni !

Najprej naj vas opomnim, da mi prosim samo pomagate glede tegale problema,
Prosim vas da samo pišete konkretne odgovore.

V oglasniku sem zasledil, da prodajajo škodo favorit no in prodajalca lepo pokličem se zmenim za ogled, ko pridem tja je reku ta prodajalec, da ta avto stoji že pol leta ne da bi ga vžigav, seveda poskušam vžigat s pomočjo kablov a nič pregledal sem če ima iskro in jo je mela in tud bencina sem dolil a pogledal sem samo tam kjer je filtr za bencin in je bil notri. Avto še probam s vleko in nič. Altenator dela,štartr dela a idej mi je zmanjkalo kaj naj bi bilo še narobe............ avto kupujem ker je pocen,ohranjen je zelo dobro pač rabm ga za poletne dirke in bi mi prav prišla........
tako da sem se odločil da kar tukaj vprašam in upam da boste imel kakšne ideje kako jo vžgat..........lp
Če imate pripombe mi prosim sporočite na P. S.

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex To feb 07, 2006 10:02 pm

Možno da ne dobi zraka!

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda To feb 07, 2006 10:21 pm

Ali lahko zvem kjero favoritko si to kupval, namreč tud jz naokol zdej hodm pa si še ogledujem!!
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
omega2.3td
Nov uporabnik

Kraj: Near the withe kiosk

Napisal/-a omega2.3td To feb 07, 2006 10:22 pm

če je gorivo v filtru, še ne pomeni,da je v fergazerju, mogoče je igla zaštekala pa noče dovajat goriva v komoro ali pa je ravno ta igla polna smeti in noče zapret dovod goriva in s tem zaliva motor> mokre svečke
Srečna budala

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To feb 07, 2006 10:46 pm

škoda je napisal/-a:Ali lahko zvem kjero favoritko si to kupval, namreč tud jz naokol zdej hodm pa si še ogledujem!!

ma eno belo.....lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To feb 07, 2006 10:49 pm

omega2.3td je napisal/-a:če je gorivo v filtru, še ne pomeni,da je v fergazerju, mogoče je igla zaštekala pa noče dovajat goriva v komoro ali pa je ravno ta igla polna smeti in noče zapret dovod goriva in s tem zaliva motor> mokre svečke

Pomoje bi mogu ena flašu not bencin pa ulit v frgazar po moje je treba vse prepucat sej veš v lj je dostkrat bla megla pol dž pr 0 stopinj C,zmrzjen dež pa sng........svečke bi še mogu...........sam ke hodit za vsako malenkost je pa tud muka......še kej ideje

lp

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex To feb 07, 2006 11:03 pm

Sploh pa nevem zakaj se ti ukvarjaš s tem! Če ti že prodaja avto naj ga usposobi!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To feb 07, 2006 11:19 pm

Asprex je napisal/-a:Sploh pa nevem zakaj se ti ukvarjaš s tem! Če ti že prodaja avto naj ga usposobi!

To imaš popolnoma prav amoak ko sem jaz tja prišel pa sej to ne morš vrjet kok je ohranjena in to 16 let lastnika iz lj: fotr str 60 let zato ker je lepa in ni gnila tako kot so ene........................lp

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr feb 08, 2006 12:16 am

... start spraj malo butni direkt v vplinjač,... tudi če so svečke zalite mora dat kakšen glas,...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov