AS_ je napisal/-a:Da ne bom nove teme odpiral, bi vprasal tukaj:
Pred servisom (menjava olja, sveck, oljnega filtra) je avto delal normalno. Sedaj pa cuka, ko je mrzel in ko je v prostem teku se na vsake toliko zatrese masina oz. laufa prekinjeno. Pa tudi pod nizkimi obrati ne potegne vec dobro. Kaj bi bilo lahko narobe?
Je mozno, da so tudi meni sli kabli oz so slabe svecke?
lp AS_
PANAMERA je napisal/-a:Hvala za odgovore. Zdaj vsaj vem, da ta mehanik tega avta več ne bo popravljal (glede na to, da je blo že prvega popravila za 55 čukov in sem avto prevzela v prepričanju, da se zdaj lahko brez problema peljem kamorkoli. Čez dva dni pa začne cukat.). Račun pa še ni plačan. Ampak kakšne mam sploh možnosti? Naj se grem kregat z njim? Ko sem avto prevzela, mehanika ni bilo tam, na tako plačilo (9.000) nisem računala, sem rekla, da pridem nazaj. Se vsedem v atvo in vidim, da mi je tip zavozil skoro četrt tanka. POPIZDILA SEM SKORAJ! Če bi šla takoj nazaj bi ga poslala petkrat v p.m. in mu plačala kvečjemu 5 jurjev. Mogoče si bo kdo mislil, da brezveze težim zaradi nekih 4 jurjev. Kaj pa bencin? Nobenemu mehaniku ni treba nardit 100 kilometrov, da sproba avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov