Napisal/-a ninklja Pe feb 17, 2006 7:53 pm
Torej skoraj 100 %-no zavorne ploščice.
Stvar je taka, da imam mercedes A in sem ga imela pred kakšnimi tremi tedni na servisu (pooblaščenem) v LJ, ker mi je v kabini zaudarjalo po bencinu. NAROČENA sem bila v četrtek ob 8 h zjutraj, avto so pa pregledali komaj v petek popoldne (15 h), ko sem postala tečna, ker ni nič kazalo na to, da bi naj avto dobila nazaj pred naslednjim tednom (kljub rezerviranemu terminu za popravilo). No, odgovorni za moj avto mi je, ko so se ga mehaniki končno spravili pogledat, dojavil, da bencin nikjer ne spušča in da on ne ve, kaj je narobe. Na moje vprašanje, kaj naj zdaj naredim, sem spet dobila odgovor, da on NE VE (na pooblaščenem!!! servisu). Potem sem seveda spet znorela in mu rekla, naj se usede v avto in pelje 20 metrov, pa bo problem zavohal tudi sam. No, čez pol ure me je klical, da je bil fuč neka dihtunga in da si lahko pridem po avto. Plačala sem 2500 SIT in problem je dejansko bil rešen.
Ker tem idiotom seveda več ne zaupam in mojega avta nikoli več ne bodo videli, me zanima, če mi te zavorne ploščice lahko menja kakšen drug servis ali mora biti nujno mercedesov (avto ni več v garanciji, je 98 letnik).