Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Seat Ibiza Cupra2 gti

Napisal/-a strmi So feb 18, 2006 3:06 pm

Lep pozdrav vsem, imam en velik problem. kupil sem ibizo cupra2 gti. avto je bil poškodovan(gorel od zunaj( lotil sem se kompletne prenove. Skoraj je že končana, vendar pa mi manjka napis CUPRA2 worl rally champion. prez nalepke se da preživet, ampak mislim da to ni to! kje iskati, saj je na netu ni, od uradnega prodajalca pa le odhovor: avti seat ibiza cupra2 se uradno niso prodajali v sloveniji!?!
ima kdo kaj pojma?????
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So feb 18, 2006 3:35 pm

Pozdravljen lej eden je na našem forumu enkrt dilal ene napise oz orginal nalepke
(za forum klikni userbar spodaj :D) prijavi se pa predstavi problem ni hudič da se ne ne bodo našli napisi aja pa btw predstavi svoj avto v galeriji na našmu forumu.
Drgač pa ti priporočam da ne daš gor nobene nalepke in pač avto zgleda stock sam pod pokrovom bo pa brutalno :D si predstavljaš kako bo folk pogledu ko bo mislu ah navadna ibiza ti pa šccc mim njega :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

toncek
Nov uporabnik

Napisal/-a toncek Ne feb 19, 2006 6:04 pm

Tako je avto ne potrebuje nobene take nalepke, kajti tudi sam je nimam gor.
Jest bi si dau gor nalepko v stilu 1.2 oz. sdi. Sam nemislm glih nove kupvat pa dnar trošt.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov