Nasveti in napotki ter povpraševanja...

alesy
Novinec

Vw Polo težave

Napisal/-a alesy Sr feb 22, 2006 8:08 am

Tamala ma polota 00.l,
Pa se ji je dvakrat zgodilo, ko je prižgala avto, ji je kakšno minuto gorela lučka EPC, nato je ugasnila in zdaj zaenkrat je vse ok, se ne prižiga več.

Nato sem se jaz mal z njim vozil in opazil, da je bil v armaturni kazalec za temperaturo olja v mašini na 0. Se malo peljem v ovinke in nekako skuša zlesti gor in kar pade nazaj , nato pa se je kar naenkrat odločil, da bi lahko kaj pokazal in je skočil normalno na sredino na 90° in ni padel več nazaj dol.

Lahko da je kak slab stik na tipalu temperature, pa me zanima, če mi kdo lahko pove kje se nahaja to tipalo, da bi ven dobil in malo prečekiral.
Pač vsaj kateri kabl je da vsaj kabl prekontroliram, da ga ni kaka podgana zgrizla.

Upam pa da ni kaj z računalnikom narobe.

Torej kaj mi lahko svetujete poleg tega, da ga je potrebno na servis peljat.
Zadnjič spremenil alesy, dne Sr feb 22, 2006 1:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

alesy
Novinec

Napisal/-a alesy Sr feb 22, 2006 8:49 am

Neki sem na googlu bral in imajo zelo podobne težave, pa kar se serviserjev tiče, nimajo pojma kaj bi blo. Zamenjajo neko stvar, je en dan vredu, drugi dan spet lučka sveti. In dejansko tak se nadaljuje.

Uporabniški avatar
vincent
Novinec

Napisal/-a vincent Sr feb 22, 2006 12:32 pm

glede cagarja in temperature vode (in ne olja) je to standardna napakaŽ/problem pri VW-ju.

PO vsej verjetnosti je zanimč temperaturno tipalo - podobne efkte iamm sam pri passatu, le da mi le občasno trzne....verjetno bo slej kot prej zadeva obupala.

kaj je pa z lučko pa ne bi vedel - mogoče za začetek poglejta v navodila kaj je laho vzrok če zagori ta lučka...da ni na koncu neka banalnost

Highspeed
Nov uporabnik

Napisal/-a Highspeed Sr feb 22, 2006 1:16 pm

offtopic: Napiše se VW in NE WV ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov