sonček je napisal/-a:Ter še neki moj avto ima zelo trd volan, ker če se vozim po mestu je nenormalno kam parkirat,zdej montizerji so slabi kajti avto je posedel ampak ceste se odlično drži.......če imate kakšno idejo mi jo prosim izdajte.
lp
RedBull™ je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Ter še neki moj avto ima zelo trd volan, ker če se vozim po mestu je nenormalno kam parkirat,zdej montizerji so slabi kajti avto je posedel ampak ceste se odlično drži.......če imate kakšno idejo mi jo prosim izdajte.
lp
ob tem sem se pa nasmejal![]()
Drugače pa tko kot so ti že povedali. Najboljš boš naredil,če boš vsako sezono pred zimo zamenjal naftni filter - pa ne bo težav z vžigom oz. cukanjem.
Zakaj imaš trd volan,jah lahko imaš premal napunpane gume,stare (trde) gume,mogoče širšo dimenzijo. Pa ko boš menjal amortizerje,zamenjaj še ležaje amortizerjev ker po vsej verjetnosti so tud hin
zcmr je napisal/-a:amortizerji nimajo nobene veze z posedanjem in visino vozila , avto na visini drzijo samo uzmeti.
glede cukanja pa imas regulator v bosch pompi zrahljan in pocasi bo vedno bolj cukal pri doloceni obremenitvi...filter in voda nimata nobene veze z cukanjem pri majhni obremenitvi motorja , lahko pa ob mocnem pospesevanju in hudi obremenitvi , voznja v hrib....
PiLLLe je napisal/-a:Fak ej ze kr en lep cajt nism biu tle pa vidm da ste pacienti isti ostal..... nema vam pomoci.![]()
![]()
Glede okvare: voda v rezervoarju, zapacan filter nafte, zmrznjen filter nafte, zrak v sistemu pa se kaka malenkost bi se nasla. To so bolj simpl zadeve katere lahko prevers, so pa tuki se mozne okvare na pumpi, in na diznah.
PiLLLe je napisal/-a:Fak ej ze kr en lep cajt nism biu tle pa vidm da ste pacienti isti ostal..... nema vam pomoci.![]()
![]()
Glede okvare: voda v rezervoarju, zapacan filter nafte, zmrznjen filter nafte, zrak v sistemu pa se kaka malenkost bi se nasla. To so bolj simpl zadeve katere lahko prevers, so pa tuki se mozne okvare na pumpi, in na diznah.
zcmr je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Fak ej ze kr en lep cajt nism biu tle pa vidm da ste pacienti isti ostal..... nema vam pomoci.![]()
![]()
zmrzjen filter pri pozitivni temperaturi...dizne uplivajo na cukanje...
dej invalid sej je res bolse da ne hodis na forum s takimi in ne zalis tu prisotnih
fantje kriv je regulator v bosch pumpi ki je zrahljan in ga " mojstri" pri obnovi ponavadi ne gledajo ker nimajo delov zanj.
zcmr je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Fak ej ze kr en lep cajt nism biu tle pa vidm da ste pacienti isti ostal..... nema vam pomoci.![]()
![]()
zmrzjen filter pri pozitivni temperaturi...dizne uplivajo na cukanje...
dej invalid sej je res bolse da ne hodis na forum s takimi in ne zalis tu prisotnih
fantje kriv je regulator v bosch pumpi ki je zrahljan in ga " mojstri" pri obnovi ponavadi ne gledajo ker nimajo delov zanj.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov